Zanimljivosti

TEYA DORA ODUŠEVILA NASTUPOM NA EVROVIZIJI: Jedan detalj privukao ogromnu pažnju, pevačica napravila drastičnu promenu!

Srpska predstavnica je ostavila sve bez daha.

07.05.2024 21:32

TEYA DORA ODUŠEVILA NASTUPOM NA EVROVIZIJI: Jedan detalj privukao ogromnu pažnju, pevačica napravila drastičnu promenu!
Printscreen/Rts1

Švedski Malme je ovogodišnji domaćin 68. Pesme Evrovizije na kojoj Srbiju predstavlja Teya Dora sa numerom "Ramonda". Ona se publici na sceni predstavila u prvoj polufinalnoj večeri i to pod rednim brojem dva. 

Publika u Srbiji, ali i širom Evrope, nestrpljivo je očekivala ovaj nastup o kom se nedeljama govorilo na društvenim mrežama. Srpska predstavnica je imala nastup koji je mnoge ostavio bez daha. Jedan detalj nikome nije promakao.

Teya Dora je toliko dobro uvežbala performans te je otpevala bez greške, kao da je numera nasnimljena. Ovo je oduševilo i publiku u areni, te se posle srpske pevačice čuo gromoglasni aplauz i ovacije koje su odzvanjale dvoranom.

 

Nema sumnje da je ozbiljno shvatila ulogu koju je dobila, da predstavlja Srbiju, ali i breme koje joj je ostavila nekadašnja pobednica ovog takmičenja Marija Šerifović koja je jedina od predstavnika Srbije i osvojila prestižno prvo mesto.

Koliko se posvetila ovom izazovu, može se videti i po Teya Dorinom izgledu. Naime, primećuje se da je smršala i stesala liniju te zaista izgleda kao prelepa vila.

Na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, osim Srbije, od zemalja bivše Jugoslavije učestvuju i Hrvatska koju će predstavljati pevač umetničkog imena Bejbi Lazanja (pesma Rim Tim Dagi Dim), i Slovenija, za koju će nastupati Sara Briški Cirman sa pesmom Veronika.

printsreen/RTS

Teya Dora oduševila sve nastupom na Evroviziji 2024

Finalno veče će se održati 11. maja 2024. godine, a voditelji će biti Malin Okerman i Petra Mede. Na takmičenju 2024. učestvuje 37 izvođača koje su emiteri, članovi EBU-a, odabrali da predstavljaju njihovu zemlju. Pesme moraju da budu originalne i ne duže od tri minuta. Vodeći vokali moraju da se izvedu uživo, a na sceni tokom nastupa može biti najviše šest pevača i plesača.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)