Zanimljivosti

PAMELA JE GODINAMA ODBIJALA DA SE ŠMINKA, A RAZLOG TERA SUZE NA OČI: Napravila presedan na Met Gali, pa izbacila poprsje - ovo morate videti

Svi pogledi bili su usmereni u njenom pravcu, od trenutka kada se pojavila!

07.05.2024 19:03

PAMELA JE GODINAMA ODBIJALA DA SE ŠMINKA, A RAZLOG TERA SUZE NA OČI: Napravila presedan na Met Gali, pa izbacila poprsje - ovo morate videti
JAMES SHAW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Pamela Anderson (56) koja je privukla veliku pažnju javnosti zbog upornih pojavljivanja na crvenom tepihu bez trunke šminke, napravila je iznenađujući preokret glamuroznim izgledom na Met Gali 2024. godine. Andersonova je bukvalno zablistala na crvenom tepihu u haljini Oskara de la Rente uz diskretnan mejkap koji je prepustila rukama profesionalne šminkerke Pet Megret. Svima nije promaklo da ona blista uz diskretne roze tonove što senki, što rumenila, čime je prekinula trend pojavljivanja isključivo bez šminke.

Pamela je prethodnih godina postala zagovornik prirodnog izgleda, nakon što je odlučila da se više ne šminka, ističući kako je to učinila nakon gubitka dugogodišnje šminkerke i prijateljice Aleksis Vogel. Ova promena u njenom izgledu izazvala je veliko interesovanje javnosti, a sama Andersonova isticala je kako je ova odluka za nju predstavljala “oslobađanje od lažnih očekivanja i prihvatanja sebe onakvom kakva jeste”.

Prava istina je da je njena prijateljica i šminkerka, Aleksis Vogel, iznenada preminula 2019. godine, a Pamela iz poštovanja prema njoj nije želela da pronađe drugu šminkerku. Takođe, smatra se da je navikla na stil šminkanja Vogelijeve koja ju je, navodno, “poznavala u dušu”, da joj je teško bilo da svoje lice prepusti bilo kome drugom. Upravo u tome leži pravi razlog njenog pojavljivanja bez šminke. Izgleda da je najzad popustila i prepustila se veštim rukama trenutno najpoznatije šminkerke na svetu, Pet Megret.

Pamela je na Met Gali 2024, nosila haljinu veoma dubokog i prilično smelog dekoltea. Jedno rame joj je bilo prekriveno širokom bretelom od nabora tila, dok joj je druga bretela namerno skliznula otrivajući i dalje bujno poprsje Andersonove. Veliku pažnju privukla je i luksuzna dijamantska ogrlica od 227 karata. Ovaj izbor odeće i nakita predstavlja iznenađujući preokret u njenom stilu i imidžu, ističući eleganciju i sofisticiranost.

Glumica je glamuroznim izgledom na Met Gali pokazala potpuno drugačije lice u odnosu na svoj raniji imidž fatalne zavodnice. Diskretna šminka, nežna toaleta i elegantna frizura sa perjem, predstavljaju novi izgled koji se razlikuje od njenog prethodnog stila. Mnogi su se složili da je Pamela u svim svojim izdanjima, kao vamp žena napadne šminke, frizure i toalete u mlađim danima, preko nedavnog nevinog prirodnog izgleda bez šminke i frizure, do trenutnog izdanja u glamuroznoj haljini boje šampanjca na Met Gali uvek privlačila pažnju i radoznale poglede.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)