Zanimljivosti

ŠTA TO KIM KARDAŠIJAN SKRIVA KOSOM? Medicinska sestra otkrila starletinu tajnu! (FOTO)

Trudila se da niko ne primeti.

30.04.2024 09:40

ŠTA TO KIM KARDAŠIJAN SKRIVA KOSOM? Medicinska sestra otkrila starletinu tajnu! (FOTO)
Profimedia

Kim Kardašijan, zvezda popularnerijaliti emisije "U korak sa Kardašijanima", već nekoliko nedelja privlači pažnju svojih obožavalaca zbog činjenice da na raznim događajima pokriva jedno oko kosom. Prvi put je ovo primetno bilo pre sedam nedelja na Oskarovoj zabavi Vanity Fair After Party 2024, gde je nosila gustu frizuru koja je potpuno prekrivala njeno oko. Mesec dana kasnije, na crvenom tepihu Muzeja filmske umetnosti u Los Anđelesu, odlučila se za mokar izgled kose sa raščupanim pramenovima koji su prekrivali isto oko.

Fotografije paparaca poslednjih nedelja takođe pokazuju Kim kako nosi sunčane naočare noću ili u hladu. Medicinska sestra Karolin Klark smatra da Kim pati od ptoze kapka (opuštenih kapaka) kao posledice loše primljenih injekcija botoksa. Ovo je stanje koje može nastati usled loše primenjenih injekcija botoksa, što dovodi do slabosti mišića i spuštanja kapka, baš kao što Kim sada doživljava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKKN BY KIM (@skkn)

Upravo ova tvrdnja medicinske sestre izazvala je lavinu teorija među obožavaocima. Jedan od njih je sugerisao da je Kim ranije izjavila kako joj se oko ili oči "spuštaju" kada nedovoljno spava. Drugi fan je izneo teoriju da je Kim alergična na botoks, dok je treći naveo genetske predispozicije, ukazujući na to da je i njena majka imala "spušteno" oko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)


Kimine nedavne javne nastupe pratile su brojne teorije o njenim estetskim zahvatima i plastičnoj hirurgiji. Jedna od popularnijih teorija je da je nedavno prošla kroz "mini zatezanje lica", dok su neki fanovi zabrinuti zbog "bolno zategnutog" vilice. Prethodnog meseca, neki obožavaoci su bili zabrinuti da su Kimini organi "pomereni" nakon što je nosila izuzetno usku korset haljinu dizajnera Thierry Mugler.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)