Zanimljivosti

NAKON ŠTO SU JE NAPADALI DA JE OTEKLA ZBOG FILERA, LIMA JE POKAZALA PRAVO LICE: Evo u čemu je tajna promene Viktorijinog anđela, ovaj video sve dokazuje (VIDEO)

Iako je prošlo dosta vremena od njenog porođaja i fanovi su očekivali povratak Adrine Lime u punom sjaju u kratkom roku, međutim, to se nije desilo.

20.05.2023 17:08

NAKON ŠTO SU JE NAPADALI DA JE OTEKLA ZBOG FILERA, LIMA JE POKAZALA PRAVO LICE: Evo u čemu je tajna promene Viktorijinog anđela, ovaj video sve dokazuje (VIDEO)
Tanjug/AP

Svi se sećamo Adriane Lime od pre 20 godina kada je žarila modnim pistama i bila potpuno novo lice na sceni sa egzotičnoim izgledom, mačkastih očiju i besprekornog tena. Činjenica je da je, sada bivša, manekenka bila zaista u najlepšim godinama i na svom vrhuncu popularnosti. Budući da je svoj izgled "negovala" i do penzionisanja, mnogi joj nisu oprostili višak kilograma koji je imala tokom poslednje trudnoće.

Naime, manekenku su mesecima unazad pratili uvredljivi komentari kako izgleda neprepoznatljivo, počevši od trudnoće pa do samog porođaja. Fanovi joj nisu oprostili otvorene i haljine sa prorezima jer, kako su komentarisali na društvenim mrežama, sa takvim izgledom "previše je sebi dopustila" pa umesto da je nakon porođaja ostave na miru i tada su se podrugljivi komentari nizali.

Lima je prethodnih meseci bila predmet ismevanja zbog svog lica koje je bilo značajno izmenjeno

Profimedia

 

Iako se činilo da bivšu manekenku to mnogo ne dotiče, ona je pokazala na svom profilu više puta kako naporno vežba ne bi li vratila staru formu i izgled, a nije daleko od toga ako je suditi poslednjim fotografijama sa Kanskog festivala gde se pojavila sa zavidnom figurom u glamuroznoj crnoj haljini koju je krasila dijagonalno žuta satenska traka.

Ipak, u fokusu je kao i uvek Adrianino lice. Iako je prošle godine ona i zbog toga bila meta napada, čini se da manekenka vraća stari sjaj svom licu. Sa druge strane, mnogi komentarisali kako joj je lice otečeno i podbulo, ali ne toliko zbog hormona koji prate trudnoću, već zbog filera kojima se navodno podvrgnula kako bi izgledala mlađe i to još pre trudnoće. Adriana je sada pokazala da izgleda besprekorno i to u jednom snimku gde je šminkeri pripremaju za crveni tepih.

Limino lice je evidentno lepo i čisto a šminkeri nisu imali mnogo posla oko njega. Naravno da bi se sakrile nesavršenosti poput obraščića koji su još uvek prisutni, eventualnih podočnjaka, šminkeri su upotrebili tehniku  sa konturisanjem i blendanjem kako bi "ispeglali" svaki detalj, tako da je njeno lice dobilo simetrije kao nekada, a njena blistava i lepa koža je došla do izražaja. Oči su joj "zaokružili" alajnerom i Lima je izgledala poput nekadašnjih galmuroznih holivudskih diva. 

@patrickta GRWM Part 2 Cannes Edition W/ @AdrianaLima I Used @Patrick Ta Beauty ♬ Imperial Orchestra_Interstellar - Imperial Orchestra

Šminkeri su na njene obraze naneli prepoznatljivo ružičasto rumenilo što je odličan kontrast njenim plavim očima. Retuširali su joj lice prajmerom, adekvatnim puderom i korektorom i u svega par minuta od nje ponovo učinili divu.

-Ona će uvek biti TA devojka!-

- Ona meni izgleda drugačije nisam je isprve prepoznala -

- Da ste mi rekli da ona ima 25 poverovala bih vam. Uvek će biti zapanjujuća.

- Ona je Viktorijin anđeo sa razlogom!

 

- Ova žena je oduvek ikona otkako sam bila mala devojčica. Uvek sam govorila da je najlepša žena na svetu -komentarisali su korisnici mreže.

Adrianin atraktivan izgled su šminkeri upotpunili šminkanjem, odnosno sređivanjem dekoltea nakon čega je nekadašnji Viktorijin anđeo sa velikim samopouzdanjem ispozirala okupljenim fotografima.

Njeni fanovi su se složili da su godine i majčinstvo učinile svoje ali da je njena lepota i dalje prisutna i da se to tek tako ne briše.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Algebra

21.05.2023 00:48

Zena je nestvarno lepa. Moze da ima i visak kilograma, a i da bude gojazna, opet je skladno gradjena i lepa kao iz bajke.