Zanimljivosti POKVASILA JE KOSU I NA -30 IZAŠLA NAPOLJE: Svi gledaju u frizuru ove devojke i pitaju se samo jedno (VIDEO) 15:00
Brak i veze "ŽENE NE BI PREŽIVELE BEZ MUŠKARACA, SVE BI IM SE POKORILE SAMO DA MOGU": Stav tradicionalne domaćice izazvao buru na mrežama (VIDEO) 12:01
Ispovesti SVEKRVU UŽASNO NERVIRAJU VELIKE GRUDI NJENE SNAJE: "Optužila me je da su mi spuštene, a onda je vrisnula kad je videla moju fotografiju u toplesu!" 21:01
Vežbanje OTIŠLA JE NA TRENING U NOVIM HELANKAMA: Tek na snimku je videla da je napravila kobnu grešku! (FOTO+VIDEO) 10:00
Telo OVA ŽENA IMA NOKTE OD 18 CM: Ono što joj se dogodilo tokom tuširanja izazvalo je brojne komentare na mrežama! (VIDEO) 18:20
Telo SA 47 GODINA JE POČELA DA SE TETOVIRA: Priznaje da je potrošila je životnu ušteđevinu ali tvrdi da se nije pokajala! (FOTO) 17:40
Ispovesti INCIDENT SA SVOJE DEVOJAČKE VEČERI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Nepozvani direktor joj upao na zabavu i počeo da se skida, usledila je nezapamćena drama (FOTO) 20:00
Telo OVE SESTRE SU KOMPLETNO PROMENILE LIČNI OPIS: Kada budete videli kako su ranije izgledale protrljaćete oči dva puta (FOTO) 17:02
Ispovesti SVEKRVA JE POZVALA SNAJU DA JOJ SAOPŠTI JEDNU ODLUKU KOJU JE DUGO PREĆUTKIVALA: Kada je čula šta želi, ženi se pamet pomutila! 16:00
Zanimljivosti MILENA VASIĆ U MINIJATURNOM BIKINIJU DOČEKALA PRAZNIKE: Glumica pokazala atribute, svi u neverici gledaju šta je uradila (FOTO+VIDEO) 09:15
Moda SARA JE PREPRAVILA MAMINU VENČANICU, OVOJ REAKCIJI SE NIJE NADALA: "Kada sam video šta si uradila, pala mi je vilica od užasa!" (FOTO+VIDEO) 19:30
Brak i veze UDALA SE POSLE 13 DANA VEZE: Devojka je ispričala šta se desilo nakon ove šokantne odluke (VIDEO) 18:00