Brak i veze "PA ŠTA AKO JE STARIJI OD MENE 39 GODINA?!": Lepotica odlučno brani ljubav prema bogatašu, u tome joj pomaže i majka (VIDEO) 20:00
Brak i veze GOŠĆA JE PRISNO ZAGRLILA MLADOŽENJU PRED SVIMA: Reakcija neveste bila je neočekivana, svi su videli šta se dešava! (VIDEO) 10:00
Brak i veze OSTAVILA JE DEČKA POSLE SEDAM GODINA VEZE: Zbog onoga što joj je poklonio usledila je šok reakcija, svi joj govore samo jedno (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti GODINAMA NE NOSI DONJI VEŠ ISPOD PANTALONA: Objašnjenje je neverovatno, svi gledaju u neverici (FOTO+VIDEO) 17:02
Ispovesti KRUŽILE SU GLASINE DA NJEN MUŽ IMA AFERU: "Kada je otišao na tuširanje, uzela sam mu telefon i zapanjila se onim što sam u njemu našla!" 20:00
Ispovesti DEČKO JE POLJUBIO I OTIŠAO U PRODAVNICU: Dva sata kasnije stigla joj je šokantna poruka zbog koje se zaledila! (VIDEO) 09:00
Zanimljivosti DEČAK JE DOBIO OGROMAN PAKET ZA ROĐENDAN: Kad je prišao i otvorio ga prolomio se vrisak, nije ni sanjao ovakvo iznenađenje! (FOTO+VIDEO) 09:00
Roditeljstvo DETE JE IZAŠLO IZ AUTOMOBILA I LEGLO NA BETON: Usledio je potpuno neočekivani potez njegovog oca koji je zapanjio ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO) 13:00
Zanimljivosti NINA BADRIĆ IZAZOVNIJA NEGO IKADA, IZBACILA NOGE, OGRNULA KAPUT, A FANOVIMA PALE VILICE: "Da su poljupci pahulje, poslao bih ti mećavu!" (FOTO) 18:00
Roditeljstvo ŠESTOGODIŠNJOJ ĆERKI DALA 350 EVRA ZA KOZMETIKU: Mamu osudili da se neprimereno ponaša, njen odgovor je sve iznenadio (VIDEO) 12:00
Brak i veze SLOBODAN JE SANDRU ZAPROSIO NA BALIJU: Svi pričaju o reakciji snimatelja koji je zabeležio romantični čin (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo DIVILA SE LEPOTI DEVOJČICE NA TATINOM TELEFONU: Njena reakcija kad je shvatila ko je u pitanju postala je hit na mrežama!(FOTO+VIDEO) 09:00