Odrasli NAJČEŠĆI MUŠKI PROBLEM I DALJE JE TABU: Doktori upozoravaju da ovo stanje može biti simptom teških bolesti koje zahtevaju lečenje 13:00
Odrasli GUBITAK ESTROGENA UTIČE I NA GLAS: Žene u menopauzi obrate pažnju na promuklost i simptome koji mogu da ukazuju i na zlokobnu bolest 15:00
Kuce PRINELI SU RETRIVERA TRUDNICI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI I OD NJEGOVE REAKCIJE ZANEMELI: Baš u tom trenutku beba je udarila... (VIDEO) 10:30
Strast RECEPT KOJI SU SVI ČEKALI! Stručnjaci otkrili koliko često treba imati intimne odnose, šta treba da rade samci i šta našem telu radi apstinencija! 21:01
Odrasli IMAM 45 GODINA I TREBALO JE DA OVO ZNAM O MENOPAUZI pre nego što me je pogodila kao grom iz vedra neba! Simptomi se javljaju i 10 godina ranije! 22:05
Odrasli OVO SU RAZLOZI ZAŠTO ŽENE NE SPAVAJU DOBRO! Ako se vrtite tokom noći i često se budite, ovo je uzrok! 20:01
Brak i veze KO PRVI KAŽE "VOLIM TE", A KO SPREMA OSVETU POSLE ODBIJANJA: Istraživanja o muškarcima i ženama u vezi donose saznanja koja će nas pogoditi kao uragan! (FOTO) 21:01
Strast FRAPANTNI REZULTATI ISTRAŽIVANJA: Ono što nedostatak intimnih odnosa radi našem telu jednako je najtežim oboljenjima! 21:50
Brak i veze EVO KAKO IZGLEDA MOZAK ZALJUBLJENE OSOBE: Naučnici otkrili šta se dešava sa telom kada smo sa osobom koju želimo i volimo! 16:01
Strast DA LI ISPUŠTATE GLASOVE TOKOM INTIMNIH ODNOSA? Evo šta svaki od njih govori o vašoj vezi i šta se tada stvarno dešava vašem partneru! 22:00
Odrasli PRAVILNA ISHRANA U MENOPAUZI: Saveti nutricionistkinje Milke Raičević koji će vam pomoći da sačuvate zdravlje, lepotu i sprečite nagomilavanje kilograma 19:01
Odrasli POLICISTIČNI JAJNICI UTIČU NA GOJAZNOST! Evo koja promena u vašem organizmu vas tera na prejedanje! 16:01