Odrasli ŠTA BUBULJICE NA LICU GOVORE O NAŠEM ZDRAVLJU: Akne na nosu mogu da ukazuju na probleme creva i srca, a one na bradi su povezane sa reproduktivnim organima 13:00
Odrasli SIMPTOMI OVE BOLESTI JAVLJAJU SE 10 GODINA PRE DIJAGNOZE: Hronično oboljenje pogađa žene, jedan je od uzroka neplodnosti a evo koje dame su posebno ugrožene 13:00
Odrasli DA LI SU DLAKE NA BRADI KOD ŽENA SIGNAL ZA UZBUNU: Ovo su mogući uzroci, a jedan može da ukazuje na opaku bolest povezanu sa nadbubrežnom žlezdom? 13:00
Odrasli RUTINA KOJA NAM UNIŠTAVA SAN A DA TOGA NISMO NI SVESNI: Navike koje treba da promenimo kako bismo izbegli nesanicu, jedna se neće dopasti gurmanima 18:00
Telo ŠPANSKA VODITELJKA UGRADILA ČIP U ZADNJICU PROTIV STARENJA: "Osećaš se pomalo mrtvo od struka naniže, pa oživiš!" (FOTO) 09:00
Strast DA LI ULAZAK U POZNE GODINE ZNAČI I KRAJ INTIMNIH ODNOSA: Rezultati istraživanja će vas zapanjiti, evo kad se najviše uživa u vrelom gužvanju posteljine 19:00
Odrasli NAJČEŠĆI MUŠKI PROBLEM I DALJE JE TABU: Doktori upozoravaju da ovo stanje može biti simptom teških bolesti koje zahtevaju lečenje 11:00
Odrasli GUBITAK ESTROGENA UTIČE I NA GLAS: Žene u menopauzi obrate pažnju na promuklost i simptome koji mogu da ukazuju i na zlokobnu bolest 13:00
Kuce PRINELI SU RETRIVERA TRUDNICI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI I OD NJEGOVE REAKCIJE ZANEMELI: Baš u tom trenutku beba je udarila... (VIDEO) 08:30
Strast RECEPT KOJI SU SVI ČEKALI! Stručnjaci otkrili koliko često treba imati intimne odnose, šta treba da rade samci i šta našem telu radi apstinencija! 20:01
Odrasli IMAM 45 GODINA I TREBALO JE DA OVO ZNAM O MENOPAUZI pre nego što me je pogodila kao grom iz vedra neba! Simptomi se javljaju i 10 godina ranije! 21:05
Odrasli OVO SU RAZLOZI ZAŠTO ŽENE NE SPAVAJU DOBRO! Ako se vrtite tokom noći i često se budite, ovo je uzrok! 19:01