Zanimljivosti ŽENA TOMA KRUZA ZA KOJU NIKO NE ZNA NI DA POSTOJI - ONA GA JE UVUKLA U SEKTU: Samo što se nije zamonašio u crkvi, život su mu potpuno preuzeli! 20:50
Zanimljivosti KRAJ BRAKA? Svetom odjeknula vest da se razvode Barak i Mišel Obama, važili su za jedan od najskladnijih parova na planeti! 10:12
Zanimljivosti NIKOL KIDMAN JE TOKOM INTIMNOG ODNOSA SA TOMOM KRUZOM IMALA POSEBAN ZAHTEV: Isto je tražila da joj piše u ugovoru, ali se ipak skinula do kože (FOTO) 20:47
Brak i veze MUŽ ME JE PREVARIO, ALI TA IZDAJA NIJE ONO NAJGORE: Pokušao je da me pregazi kad sam ga zatekla na parkingu, a onda ŠOK! 23:01
Zanimljivosti PRONAŠLA SAM SVOG MUŽA NA APLIKACIJI ZA UPOZNAVANJE - I SLOMLJENA SAM: Pevačica je DEVASTIRANA već mesecima, smršala je i ne liči na sebe 14:40
Brak i veze MUŽ NE ŽELI NI DA ME PIPNE, PRETI MI RAZVODOM ZBOG ONOG ŠTO STALNO RADIM U KREVETU: Svake noći me izbaci iz sobe 22:45
Zanimljivosti ŽENA MAČKA NEPOSREDNO PRE SMRTI OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ MLADOSTI: Mnogi ne znaju kakva je prirodna lepotica bila pre svih operacija, koje je negirala! (FOTO) 22:03
Brak i veze ČUVAJTE SE, POČEO JE MESEC RAZVODA, ADVOKAT OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE JANUAR NAJOPASNIJI: Jedna stvar uništava brakove 14:35
Strast POKAZAO SAM ŽENINE GOLE SLIKE SVOJIM PRIJATELJIMA, A SADA SAM URADIO JOŠ GORU STVAR: Odmah je zapretila razvodom 21:55
Ispovesti NA ČESTITKI ZA ROĐENDAN NAPISALA SAM MUŽU DA SE RAZVODIMO: Posle 27 godina sam saznala da radi nešto JEZIVO! 21:30
Brak i veze BILA SAM UDATA ZA MILIONERA IZ DUBAIJA DOK MI DRUGARICA NIJE DOŠLA U GOSTE - razvela me za čas i to je bio tek početak 21:55
Vesti OTIŠAO SAM DA PRESPAVAM KOD MAĆEHE - sipala mi je vino, sela mi u krilo i počela da me mazi po kosi! Kada je skinula majicu ostao sam zapanjen zbog onog što vidim! 23:50