Zanimljivosti GLUMICA JE TVRDILA DA MOŽE DA PREOBRATI GEJ SINA: Odlučila je da ga zavede i legne s njim, pa je zadesila tragedija veka 08:40
Zanimljivosti TOM KRUZ UMALO ZBOG NJE DA POSTANE MONAH: Namamila ga u Sajentologiju i uništila život, pa ismevala njegovu intimu! 18:50
Zanimljivosti NATAŠA IZ POŽAREVCA OSTAVILA NAJBOGATIJEG SPORTISTU INDIJE: Nakon 10 godina spakovala kofere i vratila se u Srbiju 14:25
Zanimljivosti POSLE JEDNE REČENICE PRINCA ČARLSA DAJANA JE ODLUČILA DA SE RAZVEDE: Ove reči mu nikada nije oprostila! 08:37
Brak i veze RAZVEO SAM SE OD SUPRUGE JER ME JE PREVARILA: A sada sam otkrio njenu prljavu tajnu i nije mi dobro! 21:05
Zanimljivosti PRINCEZA JAVNO OSTAVILA MUŽA: Zbog toga su obelodanjene sve misterije u koje je upletena njena porodica 18:35
Zanimljivosti DETALJ OKO VRATA JE POKAZIVAO KOLIKO JE LUDA ZA BENOM - SKINULA GA: Dženifer dokazala da se odlepila od njega (FOTO) 11:15
Brak i veze RAZVODI SE PRINCEZA DVA MESECA NAKON ŠTO JE DOBILA BEBU! Muža ponizila na najgori način, ostavila ga pred svima 10:25
Zanimljivosti ANĐELINA I BRED SE GODINAMA RAZVLAČE PO SUDU, IZVOR OTKRIVA ŠTA SE STVARNO DEŠAVA: "Ni jedno ni drugo neće..." 09:15
Zanimljivosti VENČANJE IZ SNOVA, PRVA BRAČNA NOĆ IZ PAKLA: Princezu Dajanu je Čarls vodio u krevet samo na 3 nedelje, evo i zašto! 19:06
Zanimljivosti PARE TROŠIO NA LJUBAVNICU I ČEKAO DA ŠENON DOERTI UMRE: Glumica dan pred smrt potpisala razvod, ostala bez ičega! 17:30
Zanimljivosti NISU PROSLAVILI ZAJEDNO GODIŠNJICU BRAKA: Ali dok glumica blista u malenom šortsu, njemu su sve lađe potonule! (FOTO) 19:20