Odrasli MINA LAZAREVIĆ KRILA DA IMA RAK ŠTITASTE ŽLEZDE: Glumica je ignorisala simptome, dijagnoza stigla kao GROM IZ VEDRA NEBA 11:35
Ispovesti RAZVEO SE POSLE TRI DANA - žena je uradila nešto neoprostivo! Slomljeni muškarac podelio šok ispovest - sve mu je radila pred očima 09:40
Strast MOJA ŽENA VEĆ 10 GODINA MUŠKARCIMA ŠALJE SVOJE SLIKE NA KOJIMA JE GOLA: Kada sam joj rekao šta sam otkrio, izgovorila mi je nešto nečuveno! 21:30
Foto dana Džastin Biber zabrinuo je svoje fanove jer u jeku tračeva o razvodu - uopšte ne izgleda dobro. 16:30
Zanimljivosti DA LI ĆE SE HARI OD OVOG OPORAVITI?! SVI GLEDAJU U RUKU MEGAN MARKL I PRIČAJU O ZNAKU - brak je na klimavim nogama! Šta li je htela da poruči ovim potezom? 13:59
Vesti BIVŠA ŽENA SERIJSKOG UBICE ispričala detalje od kojih prolazi jeza: Usmrtio najmanje 3 devojke, a tokom braka je to nagovestio 21:05
Zanimljivosti SANDRA JE PROŠLA PAKAO NA ZEMLJI ZBOG OVOG RIJALITI-UČESNIKA: Brutalno je varao glumicu, posle skandaloznog razvoda doživela tragediju! 13:50
Zanimljivosti "SVE JE UMORNIJA I BOLESNIJA" Posle vesti da Megan piše knjigu o razvodu sa Harijem, ni ona više ne skriva kako stvari stoje 17:20
Zanimljivosti TRAMP JE S NJOM VARAO ŽENU - a onda mu je rodila ćerku za koju je jednom prilikom izjavio skandaloznu stvar! Mnogi mu to nikada nisu oprostili! (FOTO) 16:45
Zanimljivosti ZBOG NAJBIZARNIJEG RAZLOGA OSTAVILA JE MUŽA FUDBALERA POSLE 10 GODINA BRAKA: Svi su udarili na nju - jedno im nije jasno! 13:50
Vesti ŽENA JE OBJAVILA PRIČU O "SJAJNOM SUPRUGU I OCU": Fotografije su zatim otkrile monstruoznu istinu koju niko nije hteo da vidi! 19:40
Zanimljivosti ŽENA TOMA KRUZA ZA KOJU NIKO NE ZNA NI DA POSTOJI - ONA GA JE UVUKLA U SEKTU: Samo što se nije zamonašio u crkvi, život su mu potpuno preuzeli! 20:50