Ispovesti ONA OČEKUJE DOKAZ LJUBAVI, ALI NJEN DRAGI NEĆE NI DA ČUJE: "Zašto za mene nema mesta na njegovom telu, svi su tu čak i bivša a mene nema!" 19:00
Lice KAKO DA BLISTATE I TOKOM VRELIH LETNJIG DANA: 5 saveta stručnjaka za negu lica i bez čega nikako ne smete da izlazite na ulicu 12:00
Psihologija U BRAKU SU VEĆ 35 GODINA: Ovo je jedini recept za uspešan odnos, evo kako da rešite nesuglasice bez svađe! (FOTO+VIDEO) 18:00
Psihologija KAKO SPASITI VEZU OD KATASTROFE: 10 saveta stručnjaka za rešavanje bilo kojeg problema i jačanje povezanosti 08:00
Ispovesti GODINAMA GA JE IZJEDALA SUMNJA, ALI NIJE IMAO DOKAZA: A onda je ugledao scenu od koje je zanemeo i ceo njegov svet se srušio u trenu! 19:00
Odrasli SMRŠAJ BEZ DIJETE: Fitnes instruktorka izgubila 18 kilograma bez odricanja, a ovo su njeni saveti! (FOTO+VIDEO) 08:00
Odrasli DA LI ZNATE DA POSTOJI ZIMSKA I LETNJA PERUT U KOSI: Stručnjaci savetuju da posebno obratite pažnju na određene frizerske tretmane koji mogu da pogoršaju stanje 13:00
Odrasli BIVŠA MISICA KROZ JECAJE PRIZNALA: Živim u agoniji, moje telo se gasi a suprug mora da me nosi u toalet i da me kupa (FOTO) 11:00
Ispovesti OTIŠAO JE NA OPERACIJU UVEĆANJA MUŠKOSTI A ONDA JE USLEDIO PAKAO: "Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao da spavam i sedim, osećao sam se kao Frankeštajn!" 19:00
Odrasli OPAKA BOLEST PRETI LJUDIMA KOJI SE BAVE OVIM ZANIMANJIMA: Nikada ne biste pretpostavili o kojim poslovima se radi, pogledajte da li je vaš na listi! 09:05
Odrasli NEDOSTATAK SNA MOŽE UTICATI NA RAZVOJ OPAKOG KANCERA: Lekari upozoravaju na navike koje svi imamo, a mogu biti fatalne po naše zdravlje (FOTO) 11:00
Ispovesti EMA JE STRAHOVALA DA JE MUŽ VARA, KAD SU SE VRATILI IZ GRČKE OTKRILA JE ŠOK TAJNU: Iza svega se krila bolest na koju niko nije sumnjao, lekari nisu imali pozitivne prognoze (FOTO/VIDEO) 19:05