Roditeljstvo MOJA SNAJKA JE KRIVA ŠTO NEĆU BITI BAKA, UMESTO DECE IMA PSE I MAČKE: Ispovest jedne majke podigla je buru na internetu (FOTO) 19:00
Odrasli KAKO PRESKAKANJE OBROKA UTIČE NA ORGANIZAM: Ukoliko ne jedete redovno ili kasno doručkujete vaš organizam je u ozbiljnoj opasnosti, a stručnjaci upozoravaju na ovo obolenje! 10:00
Odrasli ZAPANJUJUĆI REZULTATI NAUČNOG ISTRAŽIVANJA: Genetika partnera utiče i na zdravlje osobe s kojom je u ljubavnoj vezi! 12:00
Ispovesti ONA OČEKUJE DOKAZ LJUBAVI, ALI NJEN DRAGI NEĆE NI DA ČUJE: "Zašto za mene nema mesta na njegovom telu, svi su tu čak i bivša a mene nema!" 21:00
Lice KAKO DA BLISTATE I TOKOM VRELIH LETNJIG DANA: 5 saveta stručnjaka za negu lica i bez čega nikako ne smete da izlazite na ulicu 14:00
Psihologija U BRAKU SU VEĆ 35 GODINA: Ovo je jedini recept za uspešan odnos, evo kako da rešite nesuglasice bez svađe! (FOTO+VIDEO) 20:00
Psihologija KAKO SPASITI VEZU OD KATASTROFE: 10 saveta stručnjaka za rešavanje bilo kojeg problema i jačanje povezanosti 10:00
Ispovesti GODINAMA GA JE IZJEDALA SUMNJA, ALI NIJE IMAO DOKAZA: A onda je ugledao scenu od koje je zanemeo i ceo njegov svet se srušio u trenu! 21:00
Odrasli SMRŠAJ BEZ DIJETE: Fitnes instruktorka izgubila 18 kilograma bez odricanja, a ovo su njeni saveti! (FOTO+VIDEO) 10:00
Odrasli DA LI ZNATE DA POSTOJI ZIMSKA I LETNJA PERUT U KOSI: Stručnjaci savetuju da posebno obratite pažnju na određene frizerske tretmane koji mogu da pogoršaju stanje 15:00
Odrasli BIVŠA MISICA KROZ JECAJE PRIZNALA: Živim u agoniji, moje telo se gasi a suprug mora da me nosi u toalet i da me kupa (FOTO) 13:00
Ispovesti OTIŠAO JE NA OPERACIJU UVEĆANJA MUŠKOSTI A ONDA JE USLEDIO PAKAO: "Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao da spavam i sedim, osećao sam se kao Frankeštajn!" 21:00