Ispovesti "ĆERKA SE PREUDALA I ODVELA MI UNUKE MILJAMA DALEKO": Reči ove bake izazvale su salve emocija na internetu (FOTO) 18:01
Strast PRIVUKAO JE DUPLO STARIJI MUŠKARAC: Ušla je u intimnu vezu sa ocem svog najboljeg prijatelja pa se gorko pokajala! 19:00
Strast "PET PUTA SAM SPAVAO SA UČITELJICOM SVOG SINA TOKOM JEDNE NOĆI": Nakon jednog roditeljskog sastanka strasti su se rasplamsale, a onda je ona uradila nešto što ga je izbezumilo (FOTO) 19:00
Dete GLEDANJE CRTANIH FILMOVA MOŽE DA USPORI RAZVOJ GOVORA KOD DECE: Stručnjaci upozoravaju na niz negativnih faktora (FOTO) 17:01
Odrasli SIMPTOMI RAKA PLUĆA: Od ovog podmuklog karcinoma boluje i Žarko Laušević, a posebno je ugrožena jedna kategorija ljudi! 13:00
Ispovesti IMALA JE NEZAŠTIĆEN ODNOS SA PARTNEROM: Želela je da udovolji njegovim željama, a onda je saznala nešto što joj je trajno promenilo život (FOTO) 18:00
Odrasli ČETIRI BOLESTI KOJE SE MOGU OTKRITI GODINAMA PRE DIJAGNOZE: Tihi simptomi koji ukazuju na teška i neizlečiva oboljenja, posebno obratite pažnju na promene na telu 13:00
Odrasli DVA DEČAKA U KANDŽAMA RETKE BOLESTI: Porodični gen koji nose gori je od najvećeg prokletstva, a kada vidite o čemu je reč zastaće vam knedla u grlu! (FOTO) 20:09
Odrasli DA LI KORISTITE TELEFON DOK SEDITE NA TOALET ŠOLJI? Lekari upozoravaju na opasnosti kojima u toj situaciji izlažemo svoje telo (FOTO) 18:01
Odrasli SVE JE POČELO SA BOLOM U KOLENU, DA BI SE ŽIVOT OVE DEVOJKE PRETVORIO U NOĆNU MORU: Mislila je da je u pitanju samo povreda, ali istina je bila potpuno drugačija! (FOTO) 13:00
Odrasli DA LI STE ČULI ZA EMOCIONALNU ISCRPLJENOST? Psihoterapeut otkriva 8 ključnih znakova ovog skrivenog stanja! (FOTO) 10:00
Odrasli SVESNO JE REŠILA DA PRESKOČI KREMU SA ZAŠTITNIM FAKTOROM I NAMEŽE SE SAMO ULJEM: "Kada sam se vratila sa plaže imala sam šta i da vidim, evo da li je krema bitna!" (FOTO+VIDEO) 13:00