Zanimljivosti NA TRIBINAMA I ŽENA I LJUBAVNICA: Fudbaler glumio savršenog muža, sad mu sve laži došle glave 18:10
Strast PROFI LJUBAVNICA OTKRILA KAKO DA ZADRŽITE PARTNERA: Ako ovo uradite nikad vas neće ostaviti! 20:00
Brak i veze "SUMNJALA SAM DA ME MUŽ VARA, PA SAM PISALA NJEGOVOJ LJUBAVNICI": Usledio je preokret kom se niko nije nadao! 21:00
Ispovesti "MISLILA SAM DA IMAM SAVRŠENOG DEČKA, A ONDA SAM SAZNALA STRAŠNU ISTINU": Jedan poziv promenio je sve 20:45
Ispovesti "NAŠA AFERA JE POČELA PRE 11 GODINA, POSLE SMRTI SUPRUGE ON ME I DALJE KRIJE": Ispovest jedne ljubavnice podigla je buru na internetu 20:00
Brak i veze UHVATILA MUŽA U PREVARI OSAM MESECI POSLE VENČANJA: "Kad mi je rekao zašto ima ljubavnicu, bila sam apsolutno ponižena" 21:00
Ispovesti “MUŽ ME JE VARAO GODINAMA, ZNALA SAM I ĆUTALA”: Kad je ostala udovica, povukla je potez koji je mnoge šokirao (FOTO) 20:00
Brak i veze PRODAVAČICA OTKRIVA KAKO DA PREPOZNATE ŽENSKAROŠA: Muškarci uvek kupuju isti novogodišnji poklon ženi i ljubavnici, a evo i koji! (VIDEO) 19:00
Brak i veze ZATEKLA JE BRINETU KAKO LEŽI U KREVETU PREKO NJENOG DEČKA: Skočila je na njih, još veći šok je usledio kada je videla ko je ispod pokrivača (FOTO+VIDEO) 19:00
Brak i veze UHVATILA JE DEČKA S DRUGOM ŽENOM: Devojka je napravila nezapamćen skandal, a kad je shvatila ko je ona htela je u zemlju da propadne! (FOTO+VIDEO) 18:01
Brak i veze SUMNJALA JE DA JE PARTNER VARA, PA JE REŠILA DA GA UHVATI NA DELU: Dok je preturala po njegovom stanu druga žena se spuštala sa terase, a onda je usledila drama (VIDEO) 18:02
Ispovesti ČEKALA GA JE DVE GODINE DA SE RAZVEDE OD ŽENE KOJU NE VOLI: Kada je njegova supruga saznala za aferu usledio je šok obrt! (FOTO) 20:01