VIP saveti VARAO JE BOGINJU KOJA HODA ZEMLJOM - TRAŽIO OD LJUBAVNICE DA PIJE NJEGOVU MOKRAĆU: Iznela je svaki GADAN detalj, želudac da se okrene 11:27
Brak i veze SEDAM GODINA POSLE SMRTI MUŽA ZAZVONIO MI JE TELEFON - njegova bivša žena me je ohladila za ceo život! Sada obe živimo u agoniji! 08:30
Brak i veze LAŽIRAO JE SVOJU SMRT I OSTAVIO ŽENU I TROJE DECE - i to samo da bi bio s ljubavnicom iz Uzbekistana! Policija je posle više meseci otkrila nešto još ŠOKANTNIJE! 15:30
Strast BIO SAM PRESREĆAN KAD JE MOJA DEVOJKA POČELA DA SPAVA S DRUGIM MUŠKARCIMA! Imao sam samo jedan uslov, a onda je usledio šok 21:20
Ispovesti BILA SAM PRESTRAVLJENA KADA SAM VIDELA SA KIM SE MOJ MUŽ VIĐA - a onda sam rekla da razumem! Kažu da sam luda što to prihvatam! 22:45
Strast OD MUŽA 21 GODINU KRIJEM ŠTA ZAISTA ŽELIM DA MI URADI U KREVETU: Kad sam mu OVO rekla, pobegao je glavom bez obzira! 13:25
Strast BIO SAM S DEVOJKOM KOD NJENIH ZA BOŽIĆ I USRED NOĆI SAM NALETEO NA NJENU PIJANU MAJKU: Sve se odigralo u deliću sekunde, bili smo na kauču, ali to nije ono najgore! 23:02
Ispovesti "NOĆ PRED VENČANJE VIDELA SAM PORUKE BUDUĆEG MUŽA": Nastao je muk, a onda je pala - odlučila se da uradi nešto nezapamćeno, svatovi su u ŠOKU gledali! 14:39
Strast KAD SAM ODBIO DA U KREVETU URADIM OVO, SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU! A onda sam otkrio šta 20 godina krije 22:15
Strast DOK SE MUŽ TUŠIRAO U NJEGOVOM MOBILNOM SAM NAŠLA MOJE GOLE SLIKE: Kad sam videla kome šalje poruke, ZANEMELA sam! 22:30
Strast MISLIO JE DA SE DOPISUJE SA LJUBAVNICOM, A KAD SE ONA POJAVILA NA NJEGOVIM VRATIMA, NIJE MU BILO DOBRO: Zamka za preljubnika 22:10
Brak i veze SUPRUGA JE HITNO OTIŠLA U BOLNICU, A JA SAM JE PREVARIO! Kad sam video njenu poruku srce mi se ZALEDILO! 21:20