Šminka NAPOKON OTKRIVENO KAKO SE ZAISTA PRAVI ŠMINKA: Da li ćete je i posle ovog snimka koristiti? (VIDEO) 14:00
Ispovesti OVU DEVOJKU U ŠKOLI SU NAZIVALI RUŽNIM PAČETOM, A SADA PLAĆAJU DA VIDE NJENE FOTOGRAFIJE: "Planirala sam da upišem Kembridž, ali više mi se dopao OnlyFans!" (FOTO) 20:00
Zanimljivosti ĆERKA TAJKUNA I MISICE: Amazonka sa modne piste ruši sve predrasude, evo ko je lepotica koja je osvojila svet (FOTO) 11:00
Kosa NAPRAVILA JE SMESU OD JEDNE NAMIRNICE I OFARBALA KOSU U ROZE: Rezultat koji je dobila oduševio je sve žene na internetu! (VIDEO) 09:01
Lice POSLE OVE MASKE NEĆE VAM TREBATI BOTOKS: Jedna namirnica iz kuhinje briše bore s lica očas posla (VIDEO) 20:02
Lice PLASTIČNI HIRURG OTKRIVA: Praktični saveti kako da produžite efekte botoksa ili da ubrzate njegovo razlaganje! (VIDEO) 12:00
Kosa IZ FRIZERSKOG SALONA JE OTIŠLA U SUZAMA: Umesto izvinjenja dobila je pretnje pa je bila primorana na drastičan korak koji je sve šokirao (FOTO+VIDEO) 11:00
Kosa SOFIJA SE NIJE ŠIŠALA 10 GODINA, A RAZLOG ĆE VAS RASPLAKATI: Devojka je progovorila o svojim motivima i novcu (FOTO) 12:00
Strast POTROŠILA 100.000 DOLARA NA PLASTIČNE OPERACIJE, ALI NE SNOSI NIKAKVE TROŠKOVE: "Šećerne tatice" finansiraju sve moje hirurške intervencije!" (FOTO+VIDEO) 20:00
Zanimljivosti "NAJDIVNIJA ŽENO, VOLEO BIH DA SI SAMO MOJA": Nina Radulović u Grčkoj dobila bračnu ponudu! (FOTO+VIDEO) 16:00
Lice NEĆETE VEROVATI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Šminkerka iz Engleske napravila je transformaciju koja je mnoge ostavila u neverici (FOTO)(FOTO) 18:01
Zanimljivosti PLESALA JE NA KRUZERU NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE JOJ SE DESITI NEKOLIKO MINUTA KASNIJE: Snimak ove žene obišao je ceo svet! (VIDEO) 12:02