Vesti BIO JE NA OPERATIVNOM STOLU, A ONDA MU JE LEKAR SLUČAJNO OŠTETIO VENU! Video sam lice doktoru i pomislio: "Ti si me ubio", ali nisam ni sanjao da ću doživeti da ugledam OVO! 15:39
Odrasli SA 11 GODINA JE NAPIPALA IZRASLINU NA GRUDIMA I HITNO JE OPERISANA: Ono što su lekari našli bilo je strašnije od raka dojke! 00:10
Dete DEČAK JE ČEKAO NOVO SRCE GODINU DANA, a onda su stigle vesti: Svi su zanemeli od šoka, hodnicima bolnice prolomio se vrisak! (VIDEO) 16:43
Lice U BOLNICU JE LEGLA OVAKVA: A evo u šta se pretvorila, ljudi ne veruju svojim očima (VIDEO) 16:25
Odrasli ANJA JE ROĐENA SA DVE MATERICE I DVA POLNA ORGANA: Prelepa je, ima samo 26 godina i OVO je njen najveći problem 13:03
Vesti MAMA I JA SMO IZVADILE SILIKONE IZ GRUDI POSLE 14 GODINA: Katarina pokazala sliku pre operacije - muškarci u TRANSU 09:33
Zanimljivosti PEVAČICA ISPRED BOLNICE, OPERACIJA ZAKAZANA: Zbog ove intervencije je došla - izraz njenog lica sve govori! 14:20
Dete SIJAMSKI BLIZANCI USPEŠNO RAZDVOJENI NAKON OPERACIJE DUGE 14 SATI: Bili su spojeni glavama i imaju samo po jednu godinu 13:06
Telo IMALA JE 180 KG I NIJE MOGLA SAMA DA SKINE CIPELE: Smršala je 89 kg, sija PUNIM SJAJEM - a evo kako izgleda danas (FOTO) 12:41
Odrasli DEVOJCI POČEO DA RASTE PENIS! Kada je otišla na SKENER, istina je ošamarila, a nije znala za ovaj zdravstveni problem 08:30
Telo OTIŠLA NA 8 OPERACIJA KAKO BI PRODUŽILA NOGE ZBOG MUŽA: "Rekao je da me ne bi voleo da nisam viša, a imala sam 170 cm!" 18:00
Vesti PRIŠLA MI JE ŽENA NA PLAŽI I UPERILA PRSTOM U OŽILJAK NA STOMAKU: "Ja svoje krijem, a ti to tako javno pokazuješ!" 13:49