Telo ONA IZVODI NAJBOLNIJU ESTETSKU OPERACIJU NA SVETU - košta 90.000 dolara! Lome se kosti, ubacuje metalna šipka, a bol je ekstreman: Više nisam ni jeo, ni spavao! 13:50
Odrasli UDARALA GA JE STRUJA NA BANDERI I 3 NEDELJE JE BIO U KOMI - operisan je 7 puta, 6 puta mu je presađivana koža! A kada je otvorio oči tražio je samo jedno, sestre zanemele! 17:43
Odrasli PUCAO JE OD ZDRAVLJA, A ONDA GA JE TOKOM FUDBALA LOPTA UDARILA U GLAVU: Prošao je kroz agoniju koja je šokirala i lekare, NAJGORE je tek došlo! 12:05
Odrasli DRUGARICA ME JE UDARILA DIOR TORBICOM I SAD SAM SLEPA! Prelepa manekenka ignorisala simptome i potpuno izgubila vid na jednom oku, sada izgleda potpuno drugačije! 18:25
Dete U 12. NEDELJI TRUDNOĆE SAM SAZNALA DA NOSIM BLIZANCE: Doktorka mi je uradila ultrazvuk i saopštila nešto što nikako nisam želela da čujem! (VIDEO) 21:00
Odrasli ONESVESTILA SE U PRODAVNICI, A LEKARI SU JE ŠOKIRALI: Moramo da te dovedemo do ivice smrti da bismo ti spasli život! (FOTO) 20:35
Odrasli JA SAM DOKTORKA, TRIPUT SU MI NAŠLI RAK IAKO SAM RADILA SVE KAKO TREBA: Ovo svaki čovek mora da zna, JEDNO sam ipak propustila! 16:25
Odrasli OVAJ MUŠKARAC JE ROĐEN S DVA PENISA I OBA KORISTI U KREVETU: Jedna žena se NAVUKLA na njega - ali njega muči jedno 22:35
Odrasli ZANEMEĆETE KAD VIDITE ŠTA SE S TELOM DEŠAVA TOKOM TOTALNE ANESTEZIJE: To nije spavanje, već nešto mnogo strašnije - lekari sve otkrili! (VIDEO) 20:15
Odrasli ATRAKTIVNA CRNKA OTKRILA ISTINU O SEBI I ŠTA JOJ RASTE U GLAVI: Tvrdi da svaki dan može da joj bude poslednji, a evo kako pozira i koristi svaki trenutak u životu! 11:51
Dete DEČAK SE GODINAMA GUŠIO I POVRAĆAO ŠTA GOD DA POJEDE: Kada su ga doktori konačno snimili usledio je ŠOK, ono što mu se desilo nikad nisu videli! (FOTO) 13:25
Odrasli "MOJE TELO JE HRANILO BEBU, ALI I JOŠ NEŠTO U MOM STOMAKU": Očajna žena otkrila kroz kakav je pakao prošla u trudnoći, kada su je otvorili - i hirurzi su zanemeli! 17:05