Odrasli BRAZILSKA KAJLI DŽENER ŠOKIRALA FANOVE: Operisaću vaginu, libido mi je ogroman otkad sam prestala da nosim donji veš, a ovo je ključni razlog za intervenciju (FOTO/VIDEO) 16:01
Telo BRITANKA PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG OPERACIJE U TURSKOJ: Platila 7.000 dolara za nove grudi, a dobila infekciju i otvorene rane, njena agonija je tek počela! (FOTO) 18:01
Ispovesti POTROŠIO JE 96.000 EVRA NA OPERACIJU DA BUDE VIŠI: Lomili su mu obe butne kosti i 80 dana je živeo pakao, a evo kako danas izgleda! (FOTO) 20:01
Odrasli OPREZ! BOL U LEĐIMA MOŽE UKAZATI NA RANI ZNAK KANCERA: Doktori upozoravaju na sledeće simptome koji se javljaju kod opake bolesti! 19:03
Telo SMRŠALA JE 167 KILOGRAMA ALI JOJ JE KOŽA I DALJE VISILA DO KOLENA! Tereza je snimkom svog tela podigla buru u javnosti, evo šta se desilo nakon operacije! (VIDEO) 14:01
Odrasli BILA SAM JEDNA OD NAJDEBLJIH ŽENA NA PLANETI: Imala sam 338 kilograma, a danas sam neprepoznatljiva! (FOTO/VIDEO) 12:01
Ispovesti DOK SAM SE ZABAVLJAO SA NJOM SAZNAO SAM DA IMA JOŠ PET MUŽEVA: Ali tu nije kraj bizarijama, ova žena je glumila i u filmovima za odrasle i imala niz verenika! (FOTO/VIDEO) 14:01
Odrasli MOGLA SAM DA UMREM ZBOG LAKA ZA NOKTE! Sara je prošla kroz agoniju zbog GREŠKE LEKARA, jedva je izvukla živu glavu! 15:00
Odrasli TRI ZNAKA RAKA PANKREASA KOJI SE JAVLJAJU GODINAMA PRE DIJAGNOZE! Po sredi je jedno od najopasnijih oboljenja! 16:01
Odrasli STJUARDESA JE PRIMETILA RANE U USTIMA, otišla je kod zubara i rekli su joj da mora da vadi umnjake i nosi protezu! Istina je bila potpuno drugačija! (FOTO) 15:01
Zanimljivosti GLUMICA OBOLELA OD OPAKE INFEKCIJE! Lekari je spasli od mikroorganizma koji "jede meso", njena priča iznenadila je svetsku javnost 09:05
Ispovesti USRED TRUDNOĆE OBOLELA JE OD RAKA, uzimali su joj uzorak koštane srži iz grudi, trpela je bolove i bebu nije dodirnula devet meseci! Ispovest ove hrabre Srpkinje ostavlja bez reči (VIDEO) 12:06