Odrasli MISLILA JE DA JE STOMAK BOLI ZBOG NADIMANJA, ali istina je bila kobna! Sve je počelo na letovanju kada je imala samo 16 godina, ovo su ostali simptomi tumora na hipofizi 18:40
Odrasli DOBIO JE VISOKU TEMPERATURU I MISLIO JE DA SU ZA SVE KRIVI HEMOROIDI: A onda su mu u bolnici rekli da ima još 2 sata života - za ovako nešto malo ko je čuo! 19:15
Odrasli GODINU DANA JE IGNORISALA DVA ZNAKA RAKA JETRE: Kad je otišla kod lekara, dali su joj još 2 meseca života - a onda je usledilo nešto STRAŠNIJE! 11:10
Odrasli LEKARI SU JOJ SE SMEJALI 20 GODINA, DOK JE ONA UMIRALA OD BOLOVA: A onda su ovo pronašli u njenim UŠIMA i šokirali se! 12:35
Odrasli VODITELJKA "SLAGALICE" PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA RAK, A ONDA JE OSTAVIO MUŽ: Milica Gacin je javno govorila o opakoj bolesti, njene reči kidaju dušu! (FOTO) 12:10
Odrasli KAD SAM RODILA ĆERKU, TO JE BILO OSTVARENJE SNA: A onda su mi lekari rekli da imam još 16 meseci života! 08:30
Odrasli NISAM OBRAĆALA PAŽNJU NA BOLOVE U STOMAKU, ALI KADA SU POSTALI NEIZDRŽIVI, OTIŠLA SAM U BOLNICU: Rekli su mi da imam još 17 meseci života! 07:30
Odrasli SRCE MI JE DVAPUT STALO USRED OPERACIJE: Nisam sreo boga, video sam nešto šokantno na "onom svetu" - mnogi mi verovatno NEĆE VEROVATI! 12:59
Odrasli MISLILA SAM DA SAM UMORNA, A NA PANKREASU MI JE RASTAO TUMOR VELIČINE LOPTE: Srpska voditeljka se lavovski borila za život, kad se probudila iz anestezije usledio je ŠOK na stomaku! 12:14
Odrasli 5 SIMPTOMA DA VAM JE DEBELO CREVO POD UPALOM - jedna namirnica, bez koje retko ko može da zamisli dan, izaziva pakao! Siguran znak da bolujete vidi se iznad WC šolje! 19:10
Odrasli SPAVALA SAM S DEČKOM, A ONDA JE U MENI NEŠTO PUKLO: Osetila sam probadajući bol, a sve je postalo jezivo kad je stomak počeo nekontrolisano da mi RASTE! 16:17
Odrasli SLAVILA JE 21. ROĐENDAN KAD JE OSETILA STRAŠAN BOL U GRUDIMA: Mislila je da ima INFARKT, ali dijagnoza je bila još šokantnija - i lekari su se hvatali za glavu kad su ovo otkrili! 18:15