Odrasli TRUDNA NATAŠA JE "UMRLA" OD SRČANOG UDARA I BILA JE KLINIČKI MRTVA 14 MINUTA: Ona je jedan u milion slučajeva - lekari su je oživljavali, a onda shvatili nešto PORAŽAVAJUĆE! 18:45
Odrasli TINEJDŽERKA OSTALA BEZ DELA PLUĆA ZBOG VEJPA! Lekari su bili u šoku kad su je tokom operacije otvorili, a onda shvatili koliko je pušila! 09:40
Odrasli TATA, POMOZI MI, NE MOGU DA NAĐEM SVOJE REČI, STRAŠNA PORUKA TINEJDŽERA UNIŠTILA NJEGOVE RODITELJE: A onda je usledila jeziva dijagnoza 15:00
Odrasli OPEKAO JE PALAC NA KAMPOVANJU, POČELI SU BOLOVI I NOKTI SU MU POCRNELI: Ubrzo je završio u komi, a kad se probudio čuo je jezive vesti! 17:15
Odrasli ZBOG URASLE DLAKE JE IMAO 9 OPERACIJA, NIJE MOGAO DA HODA 14 MESECI: Zanemario je jedan simptom i to je skupo platio! 09:40
Vesti ZBOG ONOGA ŠTO SAM VIDELA "S ONE STRANE" VIŠE SE NE BOJIM DA UMREM! Lebdela sam iznad sopstvenog tela i vratila se samo zbog jedne stvari! (VIDEO) 15:35
Vesti IZVADILI SU MI ZUB, A ONDA SAM U USTIMA OSETILA NEŠTO JEZIVO: Ubrzo mi je otekla glava, osetila sam groznicu i gnoj... usledio je pravi horor! 13:55
Vesti ŽENA POSLE OPERACIJE NAPISALA JEZIVU PORUKU NA SALVETI: Optužila je bolničara za silovanje, a mesec dana kasnije usledila je NEVIĐENA TRAGEDIJA! (FOTO) 22:10
Dete SIN OD 4 GODINE DANIMA JOJ SE ŽALIO NA BOLOVE U STOMAKU, A ONDA JE POČELO POVRAĆANJE: Kada su mu snimili creva, doktori su ostali paralisani - bilo ih je 7! 09:40
Odrasli PRIMETILA JE UJED NA RUCI, IGNORISALA GA JE, A 2 DANA KASNIJE SE ONESVESTILA: Kad je otvorila oči, videla je da joj nedostaju delovi tela! 16:37
Odrasli PEVAČ JE GLEDAO SNIMAK SVOG INTERVJUA I U SOPSTVENIM USTIMA PRIMETIO NEŠTO ČUDNO: Kada je otišao kod lekara i pokazao mu zube, usledio je ŠOK - i doktor zanemeo! (FOTO) 13:24
Dete MISLILI SU DA NA ULTRAZVUKU VIDE BEBU KAKO DUVA BALON: Kada je stigla dijagnoza sledili su se - odmah su predložili abortus, ali majka nije htela ni da čuje! (VIDEO) 19:35