Odrasli BILA SAM JEDNA OD NAJDEBLJIH ŽENA NA PLANETI: Imala sam 338 kilograma, a danas sam neprepoznatljiva! (FOTO/VIDEO) 12:01
Ispovesti DOK SAM SE ZABAVLJAO SA NJOM SAZNAO SAM DA IMA JOŠ PET MUŽEVA: Ali tu nije kraj bizarijama, ova žena je glumila i u filmovima za odrasle i imala niz verenika! (FOTO/VIDEO) 14:01
Odrasli MOGLA SAM DA UMREM ZBOG LAKA ZA NOKTE! Sara je prošla kroz agoniju zbog GREŠKE LEKARA, jedva je izvukla živu glavu! 15:00
Odrasli TRI ZNAKA RAKA PANKREASA KOJI SE JAVLJAJU GODINAMA PRE DIJAGNOZE! Po sredi je jedno od najopasnijih oboljenja! 16:01
Odrasli STJUARDESA JE PRIMETILA RANE U USTIMA, otišla je kod zubara i rekli su joj da mora da vadi umnjake i nosi protezu! Istina je bila potpuno drugačija! (FOTO) 15:01
Zanimljivosti GLUMICA OBOLELA OD OPAKE INFEKCIJE! Lekari je spasli od mikroorganizma koji "jede meso", njena priča iznenadila je svetsku javnost 09:05
Ispovesti USRED TRUDNOĆE OBOLELA JE OD RAKA, uzimali su joj uzorak koštane srži iz grudi, trpela je bolove i bebu nije dodirnula devet meseci! Ispovest ove hrabre Srpkinje ostavlja bez reči (VIDEO) 12:06
Ispovesti IMA NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI NA SVETU! Da li ste ikada videli ovako nešto, devojka bukvalno nije normalno disala, a ovo je njena priča?! (VIDEO) 07:05
Ispovesti PEVAČICA UGRADILA SILIKONE I ONDA JE POČEO PAKAO! Potresna ispovest poznate muzičarke koja je BILA NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! (FOTO) 14:30
Dete DA KAMEN ZAPLAČE: Sestra je imala jedan dolar i nameru da spasi bratu život, evo šta se dogodilo 09:00
Telo DA LI STE ČULI ZA HIP DIPS? Trendu namernog "gojenja" zadnjice nije odolela ni lepa Đina Džinović, a evo kako izgleda! (FOTO) 15:00
Odrasli Postaću majka prvi put, ali MOJU BEBU MORAM DA RODIM DVA PUTA! Šokantan slučaj ove mlade mame zaprepastio je svet! 12:00