Lice ŽELELA JE MAČIJE OČI, A EVO ŠTA JOJ SE DOGODILO! Sada joj njeni pratioci govore: "Čik skini šminku ako smeš"! (VIDEO) 16:01
Odrasli 3 KORAKA KAKO DA POVEĆATE MUŠKOST! Stručnjaci tvrde: Moguće je i to potpuno bezbolno i bez posledica po zdravlje! 21:01
Zanimljivosti OVO JE MLADIĆ KOME JE PRESAĐENO LICE ČOVEKA OD 47 GODINA i o kom je brujao svet! Sada je objavljeno kako je izgledao pre tragedije, ljudi zanemeli! (VIDEO) 13:01
Odrasli JELENA JE DOJILA BEBU I PRIMETILA NEŠTO NEOBIČNO: Nije se zabrinula, ali joj je intuicija govorila da ode kod lekara, dobila je vesti koje su joj okrenule život naglavačke! (FOTO) 14:01
Zanimljivosti OVO SU BILI PRVI ZNACI BOLESTI KOJA JE SLOMILA TINU TARNER: Legendarna pevačica priznala kako se lečila, a što joj je "ubilo bubrege"! (FOTO) 11:07
Odrasli OTIŠLA JE U PRODAVNICU PO NAMIRNICE I SVE ZABORAVILA: Bio je to signal da ode kod lekara koji su joj saopštili strašnu vest (FOTO) 19:00
Ispovesti BIZARNO, OVA DEVOJKA JE SEBI ODSEKLA DEO JEZIKA: "Sada konačno s momcima mogu da uživam u jednoj stvari"! 21:01
Zanimljivosti TUŽNA SUDBINA NAJVIŠEG ČOVEKA NA SVETU: Bio je pravi džin a razlog njegove smrti potresao je javnost (VIDEO) 10:01
Telo MEDICINSKA SESTRA JELA JE 24 KESICE ČIPSA DNEVNO A ONDA JE MORALA NA OPERACIJU: Evo šta joj se desilo (FOTO) 18:00
Ispovesti POSLE TREĆEG DETETA NISMO IMALI ODNOSE DEVET MESECI: Mislila sam da će sve biti u redu, ali on je uradio nešto strašno, a ja nisam spremna da ga ostavim! 21:01
Telo IMALA SAM OGROMNE GRUDI I ODSTRANILA SAM IH, ALI SAD TRPIM NEVIĐENE NAPADE! Plavokosa lepotica čitavom svetu pokazala svoje novo telo! (FOTO/VIDEO) 13:01