Zanimljivosti TIKTOKERKA RASKRINKALA HOTELE OTKRIĆEM: Pokazala šta se nalazi na mestu gde odlažemo odeću i zaprepastila javnost (FOTO) 15:01
Zanimljivosti POZNATI MODNI BRENDOVI OVDE PRAVE ODEĆU: Ulice se ne vide od deponija koje dele grad na dva dela poput mostova (VIDEO) 16:01
Tetka Saveta AKO NE VOLITE DA PEGLATE VEŠ ONDA JE OVO SPAS ZA VAS: Fenomenalan trik za izglačanu garderobu bez upotrebe pegle! (FOTO) 10:00
Tetka Saveta NEOBIČAN SASTOJAK IZ KUĆE UČINIĆE ČUDO: Uklanja fleke od kafe, kečapa i vina sa tkanina, ali je važno da znate jednu stvar! 12:01
Tetka Saveta KOLIKO ČESTO VI PERETE FARMERKE? Prvi čovek poznatog brenda konačno otkrio kako je najbolje da ih održavamo, a onda šokirao priznanjem (FOTO) 12:00
Tetka Saveta SUŠENJE VEŠTA NIKAD NIJE BILO LAKŠE: Ukoliko nemate mašinu, postoji komad nameštaja koji će vam pomoći da lakše i brže osvežite ovaj komad tkanine (FOTO) 10:01
Moda KUPILA JE HALJINU PUTEM INTERNETA I IZAŠLA U NOĆNI PROVOD: Kada se pojavila u klubu svi su je gledali, plavi komad odeće je "nestao" (VIDEO) 12:02
Zanimljivosti PRETURAO JE PO KONTEJNERU TRAŽEĆI HRANU KAD JE NAIŠAO ON: Platio mu je ručak i prenoćište, pa je nesrećnik posle dve i po godine prvi put spavao u krevetu! (VIDEO) 11:00
Roditeljstvo BRAĆA BLIZANACI ODLUČILI DA SE NAŠALE SA OCEM I NA TREN ZAMENE IDENTITET: Čovek je zbujeno gledao u svoju decu, a ono što je usledilo nasmejaće vas do suza (VIDEO) 08:18
Roditeljstvo OVA FOTOGRAFIJA KRIJE SNAŽNU PRIČU KOJA JE RASPLAKALA INTERNET: Nakon blistavih osmeha usledile su godine borbe, dve decenije čekali su na ovaj trenutak(VIDEO) 13:01
Roditeljstvo UNUKA JE SVOJOJ BAKI SAOPŠTILA VESTI KOJE SU JE DOVELE DO SUZA: Sve je bilo spakovano u jednoj kutiji, žena je gledala u nju ne mogavši da sakrije emocije (VIDEO) 16:01
Roditeljstvo "MOJA MAMA ME VOLI SAMO KADA SAM NAŠMINKANA": Ova devojčica ima samo 9 godina, a ono na šta je roditelji teraju dovešće vas do suza (VIDEO) 09:02