Odrasli OSEĆAM DA MI TELO GORI, BOL JE NEIZDRŽIV, SVAKI DODIR PEČE: Prestala je da koristi kremu za kožu i prošla kroz agoniju! 15:19
Zanimljivosti OKRENULA MU ZADNJICU, ON ISKORISTIO PRILIKU DA JE "ČAPNE": Kristijano Ronaldo stiskao Georginu u tangama, kakva scena! 14:31
Vesti PRIŠLA MI JE ŽENA NA PLAŽI I UPERILA PRSTOM U OŽILJAK NA STOMAKU: "Ja svoje krijem, a ti to tako javno pokazuješ!" 13:49
Roditeljstvo TARA DANAS SLAVI SEDMI ROĐENDAN, A JELENA ĐOKOVIĆ INSISTIRA NA OVIM STVARIMA: Posebna pravila Novakove žene dele Srbiju 13:11
Lice ADVOKATICA SMUVALA GLUMCA I PROMENILA LIČNI OPIS: Klunijeva draga je OVAKO izgledala pre svih operacija - NEVERICA 12:34
Zanimljivosti PEVAČICA SE RAZVELA, PA RASPOMAMILA U ŠESTOJ DECENIJI: Izrez do kukova istakao pozamašnu zadnjicu - samo provocira! 11:56
Zanimljivosti DUO KOJI OSVAJA - DVA NAJVEĆA FRAJERA IGRAJU U NAJSKUPLJEM FILMU: Imaju 60+ i opasni su šmekeri (VIDEO) 11:12
Vesti OVA DEVOJČICA IMA STANJE KOJE POGAĐA ŽIVOTINJE: Promena se vidi na licu i ultra retka je kod ljudi (FOTO) 10:33
Zanimljivosti FOTOGRAF SLIKAO VILIJAMA SA "LJUBAVNICOM" PA OTKRIO ISTINU: Evo sa kim je stvarno bio princ i zašto je koristio fotošop 09:50
Zanimljivosti MILENA I GAGA NISU IMALI DECE I TO SU SMATRALI NEDOSTATKOM: Jedna devojčica im je bila SVET, ovako je govorila o njima 09:20
Horoskop ZAPAMTITE, 25. SEPTEMBAR JE KLJUČNI DATUM, ČETIRI ZNAKA OČEKUJE OGROMNA ZARADA: Ali, ovoga moraju da se čuvaju! 09:01
Lice OVA BEOGRAĐANKA VAŽI ZA NAJLEPŠU STUDENTKINJU MEDICINE I REKLA JE "DA" VIKTORU: Tri venčanice i krem društva (FOTO) 08:32