Odrasli NAJVEĆE ISTRAŽIVANJE IKADA: Da li mobilni zaista može da izazove rak mozga i koliko je zračenje opasno? 13:40
Brak i veze ŽENIM SE SVOJOM NASTAVNICOM IZ OSNOVNE ŠKOLE: Plašio se reakcije tate i mame, a drugovi su mi ovo rekli 13:01
Brak i veze IZAŠLI SMO NA DEJT I POSLE 2 MINUTA SE POJAVILA NJEGOVA SUPRUGA! Kad mi je rekla zašto je tu, umalo sam pala u nesvest 12:20
Zanimljivosti SREBRNA HALJINA NA GOLO TELO DRŽALA SE SAMO NA MAŠNAMA: Džej Lo grmela u Torontu - Bene, gde su ti oči 11:40
Zanimljivosti HARI JE BIO LUD ZA OVOM PLAVUŠOM, ALI MU VERNOST NIJE BILA JAČA STRANA: Udvarao se i ovoj devojci iz porodice Midlton 11:05
Zanimljivosti BORA ČORBA JE SAMO NA NJU TROŠIO BOGATSTVO: Voleo je kao Boga, ona mu OVAKO vratila 10:20
Zanimljivosti NISMO IMALI TOPLU VODU I GREJANJE, A TATA SE RAZBOLEO: Dragana je odrasla u teškoj bedi - danas živi kao u bajci 09:40
Horoskop AVANTURE VOLE VIŠE OD SVEGA: Ovi horoskopski znakovi su rođeni da proputuju ceo svet, njih mesto ne drži! 09:01
Odrasli DEVOJCI POČEO DA RASTE PENIS! Kada je otišla na SKENER, istina je ošamarila, a nije znala za ovaj zdravstveni problem 08:30
Jela bez mesa STARINSKI RECEPT ZA TURŠIJU: Nema kuvanja, uspeva i početnicima - tajna je u OVOM prelivu 08:01
Odrasli DVA SKRIVENA UZROKA NEPLODNOSTI KOD MUŠKARACA: Na njih niko ne obraća pažnju, a veoma su OPASNI! 07:01
Odrasli NE MOŽETE DA ZASPITE BEZ UPALJENOG TELEVIZORA? Koliko ste zaista zavisni, čega se plašite i kad morate da se zabrinete! 23:10