Odrasli NATAŠI (41) ZA KVRGU NA TELU LEKARI SU REKLI DA NIJE NIŠTA, a sad ima 4 tumora samo u srcu! Za njenu bolest nema leka, a ovo je 6 ključnih simptoma! 08:50
Odrasli PRAVITE VELIKU GREŠKU AKO KORISTITE SODU BIKARBONU ZA PRANJE VOĆA! Dr Blagojević otkriva jedini pravilan način za čišćenje pesticida! 08:05
Brak i veze DOK SAM BRINULA DA LI MOJ MUŽ IMA RAK, ČULA SAM 5 REČI KOJE SU MI UNIŠTILE ŽIVOT: On je ovo 35 godina krio od mene! 01:01
Strast "ZA DVE NEDELJE SAM IMALA ODNOS SA 158 MUŠKARACA"! Reakcija mame SARE na nestašluke ćerke je za prepričavanje! 23:30
Brak i veze USKORO TREBA DA SE PORODIM, A ZAHTEV MOJE SVEKRVE ME JE ZAPREPASTIO: Mnoge žene su prošle kroz istu muku! 22:45
Brak i veze ZAVOLELA SAM GA IAKO JE NJEGOV BRAT UBIO MOJU SESTRU! Javnost podeljena zbog ove neobične ljubavne priče, a posebno intrigira JEDNO! (FOTO) 22:01
Astrologija SPREMITE SE ZA 17. OKTOBAR I ONO ŠTO DOLAZI! Ove 3 stvari morati uraditi na dan punog Meseca! 21:21
Zanimljivosti KAD SE VRELA VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE OKRENE, SVE STANE! Zbog nje niko ne propušta dnevnik, a kako se obukla usred uragana... popadale vilice! (FOTO) 20:40
Odrasli KINUO SAM, UGRIZAO SE I TAKO SAZNAO SVOJU JEZIVU SUDBINU: Ima 26 godina i bolest zbog koje je ostao bez pola jezika, 1 ZNAK je zanemario! (FOTO) 20:01
Zanimljivosti OKRENULA POZADINU - SEVNULO I ŠTO SME I ŠTO NE SME! Ljudi su u čudu posmatrali poznatu manekenku, a onda je uradila nešto još gore! (FOTO) 19:20
Vesti BILA JE UBEĐENA DA JE SA 57 GODINA U MENOPAUZI: Usledilo je otkriće koje ju je načisto slomilo, gušila se u suzama, tome se nije nadala ni u snovima! (VIDEO) 18:40