Vesti DEČAK NABIO ŽIVOTINJU NA ŠIPKU, STAVIO JABUKU I ZAVRTEO RAŽANJ! Srbija skočila na noge: "Ovo je strašno!" (VIDEO) 21:01
Moda SANJA MARINKOVIĆ ZALUDELA MUŠKARCE: Kad je u studio kročila u ovoj haljini pale su i bračne ponude! (FOTO) 20:25
Odrasli 1 SIMPTOM UKAZIVAO MI JE DA BOLUJEM OD RAKA DOJKE, ali sam mislila da se javlja samo zbog napora! A onda sam kolabirala...! 19:45
Zanimljivosti TRAMP JE IMAO ZABRANU DA PRIĐE LEPOTICAMA VIKTORIJE SIKRET: Zbog onoga što im je nudio, a i radio, SVE su bežale od njega? 19:17
Brak i veze BAKA UPLOVILA U VEZU S TINEJDŽEROM: "Istih je godina kao i moja ćerka, ali meni to ne smeta"! (FOTO) 18:15
Telo O NJENIM PREPLANULIM NOGAMA PRIČA CELA SRBIJA! Voditeljka pokazala glavni adut u najkraćoj suknji ikad! (FOTO) 17:47
Odrasli IZLEČEN OD RAKA PANKREASA?! Lekari su mu davali 6 meseci, a sada tvrde da je bolest pobeđena: Svet u šoku! (FOTO) 17:10
Zanimljivosti SVI SU GLEDALI U BAĆINU MILICU: Pogledajte kako izgleda izabranica našeg glumca sedam meseci posle porođaja (FOTO) 16:41
Zanimljivosti POZNATA PEVAČICA OTKRILA ZAŠTO SE ODALA ALKOHOLU: Posle 18 godina braka shvatila sam da moj muž vodi dvostruki život! (VIDEO) 15:50
Odrasli OVAJ ČOVEK JE ROĐEN S TRI POLNA ORGANA! I doktori zanemeli od onoga što su videli, a onda je usledilo nešto još ČUDNIJE! 15:10
Roditeljstvo DRŽAO JE KONCERT, A ONDA ZAČUO VRISAK SVOJE TRUDNE ŽENE: Ostavio je publiku, u autobusu se odvijala prava drama, a onda se vratio na binu i rekao OVO! (FOTO) 14:26
Citat dana Mudra devojka ljubi, ali ne voli, sluša, ali ne veruje, odlazi pre nego što je ostave. 14:03