Odrasli PROBUDIO SE IZ KOME I ZABORAVIO 39 GODINA ŽIVOTA: Bio je ubeđen da i dalje ima 24, a kada se pogledao u ogledalo i na vratima video NJU zaplakao je kao dete! 16:10
Odrasli DOKTOR JE DOBIO POZIV - pacijent je tiho rekao da oseća nesnosne bolove na "nezgodnom" mestu i da nešto treba da se izvadi! Usledio je ŠOK, a onda pitanje - KAKO? 15:35
Brak i veze STIGLA IM JE TORTA, A ONDA JE MLADOŽENJA ZGRABIO MLADU ZA GLAVU: Gosti su vrisnuli u čudu, zbog njene naredne reakcije su zanemeli! (VIDEO) 14:54
Odrasli 8 SIMPTOMA KOJE JE ČUVENI VODITELJ IGNORISAO, 48 sati ga je delilo od smrtonsnog INFARKTA! Džeremi Klarkson o oticanju, vrtoglavici i znaku u grudima! 13:56
Odrasli MNOGI ČITAVOG ŽIVOTA GREŠE! Da li znate kolika je vrednost normalnog pritiska, koliko povišenog, a kad morate ODMAH da zovete Hitnu pomoć? 13:01
Vesti AMERIKANKA OTIŠLA U PRODAVNICU U PARIZU, PA DOŽIVELA ŠOK: Nikada me više u životu nije bilo sramota! 12:15
Strast IMALA SAM ODNOS ČETIRI SATA POSLE POROĐAJA: Mnogi su u šoku, ali ja znam zašto se to desilo (FOTO) 11:40
Horoskop MAGIČAN ROMSKI HOROSKOP ZA 2025! Za samo 3 znaka će sve ići kao podmazano, ali pod ovim uslovom! 11:02
Slatkiši TORTA JAPANSKI VETAR JE RAJ ZA NEPCE: Po ovom receptu spremićete je kao od šale, vodite računa samo o jednoj stvari! 10:01
Roditeljstvo NOSILA JE DETE U RUKAMA, A ONDA SU SVI VIDELI DA JOJ SE NEŠTO VUČE NA VENČANICI: Zaprepašćeni gosti su VRISNULI od šoka (VIDEO) 09:30
Odrasli OPASNIJE OD PUŠENJA! Ako ovo radite svakog dana po nekoliko sati, rizikujete smrtonosnu bolest! 08:50
Vesti U GROBNICI NAĐENO NAJSTARIJE VINO NA SVETU, NAUČNICI ZANEMELI KAD SU OTVORILI FLAŠU: Piće je staro 2.000 godina! 08:10