Vesti PLEMIĆ JE USMRTIO SANDRU KOJA MU JE ČUVALA DECU - a slučaj je još uvek MISTERIJA: Šok obrt desio se kada je progovorio NJEN PREŽIVELI SIN 00:15
Ispovesti BIVŠI DEČKO JE IMAO NEOBIČAN ZAHTEV - PLATIO MI JE, a ja sam se skinula i uradila TO: Ne kajem se, zaradila sam MILIONE 23:40
Strast REKLA JE DA JE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA, PA JE PRIZNALA KOJI JE PRAVI BROJ, I JA SAM UVENUO: Ne mogu da se oporavim od šoka 23:01
Odrasli NA UDARU JE 70 ODSTO LJUDI, "POLJUBAC SMRTI" UVEĆAVA RIZIK OD DEMENCIJE I OTICANJA MOZGA: Bezazleni virus može da bude koban 22:15
Zanimljivosti ANA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU: Tramp priznao srpskom političaru zbog koje zanosne Srpkinje je izgubio glavu! 22:00
Vesti NIKO NIJE HTEO DA JOJ POMOGNE, PA JE OBUKLA OVO - muškarci su se sjatili: Dokaz da kratka suknja i štikla rešavaju sve! (VIDEO) 21:30
Telo MUŽ JE OSTAVIO, A ONDA SU ISPLIVALE I NJENE BAHANALIJE IZ MLADOSTI: U jeku skandala, ona je sebi na prvom mestu i radi NEZAMISLIVO! 20:40
Odrasli ŽARKO PASPALJ S 35 IMAO SRČANI UDAR, OD TOGA SU MU UMRLI OTAC, MAJKA I BRAT: Progovorio o velikom poroku i svom zdravlju! (VIDEO) 20:01
Telo KAMALA ZBOG OVOGA IZGLEDA TAKO DOBRO S 52 GODINE: Jedna stvar je podmladila i dala joj snagu u danima kada se borila protiv Trampa 18:45
Kuce PAS JE PRIŠAO KOVČEGU U KOM JE LEŽAO NJEGOV POKOJNI GAZDA: Ova scena je sahranu učinila još težom, duše se kidaju napola! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti STARLETA SE NAPUĆILA U KAMERU I POKAZALA NAJVEĆE USNE U DRŽAVI: Od njene nove operacije sve hvata jeza - odakle joj pare kad je bankrotirala? (FOTO) 17:25
Ispovesti STIDELA SAM SE ONOGA ŠTO MI JE OSTAJALO NA GAĆICAMA - a kada je to video moj dečko, ostavio me je: Sada znam od čega BOLUJEM 16:40