Horoskop VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Kod Lavova će cvetati ljubav, Škorpije čeka magičan početak, a samo jedan znak dobiće sve što poželi! 10:01
Odrasli DR TATJANA UPOZORAVA: U sezoni slava ljudi nisu ni svesni u kolikoj su opasnosti od šloga! Ovih 5 simptoma nikako ne treba ignorisati! 09:30
Jela sa mesom OVAKAV SVINJSKI GULAŠ JOŠ NISTE PROBALI: Recept koji će vas oduševiti, a jelo vas zagrejati u hladnim danima! 09:01
Prirodom do zdravlja VODA SA OVIM VOĆEM JE NAJBOLJI ČISTAČ JETRE, CREVA ĆE RADITI KAO SAT: Morate strogo da se pridržavate jednog pravila 08:30
Roditeljstvo SLETEO JE AUTOMOBILOM U BUJICU, A NA ZADNJEM SEDIŠTU BILA JE BEBA LUKA: Nastala je neslućena drama, ono što je ovaj čovek zatim uradio je obišlo svet! (VIDEO) 07:50
Odrasli VEĆINA SRBA OVE TABLETE PIJE ZAJEDNO, A NE ZNAJU KOLIKO JE TO OPASNO: Ovo je lista onih koje NIKAKO ne treba uzimati u isto vreme! 07:05
Strast JA SAM ŠEF U KREVETU: Dok mi dečko ne uradi jednu stvar ništa od akcije, ali POSTOJI I PROBLEM! 00:05
Strast HTELA SAM DA ZAČINIM VEZU SA DEČKOM I BILA INTIMNA SA DEVOJKOM: Da sam znala da ću OVO da doživim, ne bih se usudila! 23:20
Strast BLUD I RAZVRAT! OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA NA TAJNIM ŽURKAMA HOLIVUDSKOG DŽET-SETA: Glumica filmova za odrasle glavna zvezda raskalašnih zabava! 22:40
Ispovesti MAMA JE BEZ SRAMA TRAŽILA OVO NA MOJOJ SVADBI! Uništava uspomenu na mog pokojnog oca, ne znam kako je nije sramota! 22:05
Odrasli STRUČNJAK TVRDI DA JE MOGUĆE MRŠAVITI I TOKOM SPAVANJA! Sve što treba je da ustanete i samo jednom uradite OVO! 21:30
Roditeljstvo ZAFRLJAČIO BEBU U DUBOK BAZEN, ALI SE TU NIJE ZAUSTAVIO - zgrabio je drugu devojčicu i uradio isto! Ljudi pretrnuli zbog uznemirujućeg videa koji je izazvao podeljene reakcije! (VIDEO) 20:56