Odrasli OD ČEGA ZAVISI VELIČINA MUŠKOG POLNOG ORGANA? Ovaj period je ključan, a evo šta zavisi od majke! 23:25
Ispovesti MOJA BUDUĆA ŽENA JE PRE VENČANJA IMALA NAJBIZARNIJI ZAHTEV KOJI SAM IKAD ČUO: Spomenula mi je drugog muškarca i rok od mesec dana! 22:45
Brak i veze PLATIO SAM ZA ŽENU S FILIPINA 18.000 EVRA, ali kada sam je doveo u kuću zaprepastio sam se: Pokazala je svoje pravo lice, doživeo sam ŠOK! (FOTO) 21:30
Zanimljivosti ŠOK FOTOGRAFIJE POZNATE PEVAČICE IZ MLADOSTI U ZAGRLJAJU DVOJICE MUŠKARACA: Ova slika izazvala je haos u regionu! (FOTO) 20:45
Horoskop ROMSKI HOROSKOP NAJAVLJUJE HAOS ZA KRAJ GODINE: Decembar će mnoge ISCEDITI KAO KRPE, ali ne očajavajte - stiže nagrada posle! 20:05
Zanimljivosti MONIKA BELUČI NE LIČI NA SEBE: Prošetala crvenim tepihom uz Tima Bartona, a svi su primetili jedno - ovo više ne može da sakrije! (FOTO) 19:40
Zanimljivosti SLAVNI PEVAČ OSTAO BEZ VIDA ZBOG INFEKCIJE: Za samo 6 meseci ne vidi ni na jedno oko, ovo su simptomi koje ne smete da ignorišete 19:20
Vesti ADRIJAN JE BIO TEŠKO BOLESTAN, NIJE SAM MOGAO NI DA JEDE, TRPEO JE NESNOSNE BOLOVE: Majka ga je odvela u crkvu i nekoliko sati kasnije usledilo je nešto zbog čega su lekari zanemeli! 19:01
Zanimljivosti TRANSFORMACIJA: MILENA POPOVIĆ PROMENILA FRIZURU: Napravila vidnu promenu, a evo kako je Igor reagovao na to! (FOTO) 18:27
Roditeljstvo POLICAJAC JE DOBIO UZNEMIRUJUĆI POZIV: "Zatvorena je u kutiji, vrišti i plače", govorio je neko u slušalicu, a kada je shvatio o čemu se radi ostao je paralisan, pa počeo da plače! 18:14
Odrasli PRVI ZNAK ALCHAJMERA MOŽE DA SE JAVI I 20 GODINA PRE DIJAGNOZE! Zanemeli i istraživači - nisu mogli da veruju da je ovaj deo tela KLJUČAN! 17:10
Foto dana Japanska princeza Aiko, čija je sudbina u carskoj porodici još nejasna, proslavila je 32. rođendan. 16:48