Vesti DOSADNO GRADIVO BIĆE PRIKAZANO NA ZANIMLJIV NAČIN: Više od 120 ekspertinejdžera biće na Festivalu nauke, a Ivona nam je otkila šta nas očekuje 20:20
Ispovesti MOJ DEČKO I JA SMO USVOJENI, A NAŠA VEZA JE IDILIČNA: Onda je stigao papir koji je zauvek promenio sve! 19:40
Zanimljivosti KEJT MIDLTON ISKORIŠĆAVA MRTVU KRALJICU?! Kad se pojavila pred šeikom svi su zgranuto gledali u ono što je ponela (FOTO) 18:55
Zanimljivosti MARGO ROBI NAPALA DIKAPRIJA! "Samo sam ga udarila, a onda sam pomislila da će me uhapsiti!" 18:10
Citat dana Znam da je to varka, ali život mi je priredio tolike trenutke surove stvarnosti da mi prija malo da sanjam. 17:21
Odrasli RANI ZNAK DEMENCIJE SE VIDI NA LICU 6 GODINA PRE DIJAGNOZE: Ako ovo primetite, odmah se javite lekaru 16:40
Lice ZVALI SU JE ŽENA GUŠTER, A SAD JE POKAZALA POTPUNO NOVO LICE: Operacijama uništila facu, pa u 70. napravila POTPUNI PREOBRAŽAJ (FOTO) 15:02
Vesti BESKUĆNIK PRONAŠAO 9.500 EVRA - i nije ni pomislio da uzme: Pozvao je vlasnicu da vrati, a njena reakcija ga je DOTUKLA 14:15
Odrasli IMAM 29 GODINA I DUGO SAM IGNORISAO 2 SIMPTOMA RAKA PLUĆA: Kad sam ovo napipao na vratu znao sam da sam teško bolestan 13:30
Zanimljivosti NAJBOLJI FRAJER NA SVETU PUSTIO STOMAK, A KOSA SE SIJA OD MASTI: Protrljaćete oči kada vidite kako je ZAPUŠTEN (FOTO) 12:40