Vesti JA SAM DIREKTORKA POGREBNE OPREME - ovo su NAJBIZARNIJI zahtevi mušterija: Plesala sam na sahranama i nosila kostime! 19:15
Vesti GRDOSIJA OD 135 TONA JE IZRONILA I KRENULA KA ŽENI NA DASCI: Ona je mogla samo da se pomoli, a onda se dogodilo nešto neverovatno! (VIDEO) 18:30
Kuce VETERINAR BRANKO OTKRIO DA LI SME PSU DA SE DA LEK ZA SMIRENJE ZBOG STRAHA OD PETARDI: Ako se previše uplaši - nikako ne radite OVO 17:50
Odrasli STIGLA JE KUĆI NA BOŽIĆ I DOZIVALA MUŽA - a onda je čula JEZIV ZVUK: Jurili su ka njoj da bi je sprečili da vidi tragediju 17:10
Zanimljivosti "IZGUBILA SAM PORODICU" Kejt Midlton strancu priznala šta joj se desilo, nije mogla da se obuzda 15:50
Vesti IZAŠLA SAM SA DEČKOM - a onda mi je stranac bacio papirić: Ovoga sam se NAJVIŠE PLAŠILA, napisao mi je SVE 15:14
Vesti SILVIJA JE 43 GODINE POSEĆIVALA POGREŠAN GROB - misleći da je tu njen otac sahranjen! Ono što je otkrila da se tu krije ju je ŠOKIRALO 14:35
Telo GLUMICA PODIGLA NOGU U MINIJATURNOM KUPAĆEM - u šta pre gledati?! Ima skoro 50, a ovakvo telo sanjaju i mlađe! (FOTO) 14:04
Vesti IMA PETORO DECE I LJUBOMORNA JE NA ROĐAKE: Kad sam videla tragove usisivača, sve mi je bilo jasno! 13:14