Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Vesti TIK PRED PONOĆ MORATE DA URADITE OVO - srpsko verovanje za ljubav i sreću u 2025. godini! Možete uticati na svoju sudbinu! 11:20
Dete IZGUBILI SU BEBU, ALI JE ONA OPET ZATRUDNELA S BLIZANCIMA - usledila je borba i za njihov život! Došli su na svet 13 nedelja ranije, lekari su bili u ŠOKU kad su ih ugledali! (FOTO) 10:40
Horoskop NEZABORAVAN DOČEK NOVE 2025. GODINE ZAGARANTOVAN JE OVIM ZNACIMA: Čeka ih veliko iznenađenje! 10:01
Odrasli ČUVENI HIRURG DR SOLAKOVIĆ OTKRIO IDEALAN DORUČAK ZA ŽENU - biće mršava i zdrava: Svakog jutra prvo popijte ovo! 09:30
Jela bez mesa ROLAT SA PEČURKAMA ZA NOVOGODIŠNJU TRPEZU: Elegantno predjelo koje će oduševiti vaše goste 09:01
Ostali ljubimci PORED PUTA JE PRONAŠAO DVA ČUDNA STVORENJA I ODNEO IH KUĆI: Hranio ih ne sluteći u šta će životinje da izrastu, usledio je ŠOK! (VIDEO) 08:30
Odrasli AKO STE STARIJI OD 60 GODINA, OVIH DANA NAPOLJE NIKAKO NE IZLAZITE BEZ OVOGA: Može da bude ekstremno opasno! 07:50
Tetka Saveta GENIJALAN TRIK ZA KRAJ GODINE - KAKO DA U DVA POTEZA OLJUŠTITE POMORANDŽU? Ne može biti jednostavnije! (VIDEO) 07:10
Ispovesti KAKO DA NATERAM DEVOJKU DA MI URADI ONO ZA ČIM ČEZNEM VEĆ GODINU DANA?! Muškarac lije suze jer devojka odbija da ga zadovolji onako kako on želi! 00:10
Odrasli EVO ŠTA SE DEŠAVA ŽENAMA KOJE NEMAJU REDOVNE INTIMNE ODNOSE! Stručnjaci upozoravaju: Rizik od smrti je 197 odsto veći! 23:30