Vesti GODINAMA JE TRPEO BOLOVE, A ONDA JE STOMAK POČEO DA MU RASTE: "Kad smo ga otvorili očekivali smo tumor, međutim, to je bilo živo!" (FOTO) 20:30
Foto dana U 116. godini je umrla Japanka Tomiko Ituka, koja je prema Ginisovoj knjizi bila najstarija na svetu. 20:29
Odrasli VIŠE NIJE MOGLA DA PIŠE, A I ONO ŠTO USPE NIKO NIJE MOGAO DA PROČITA! Otišla je kod lekara i čula: Ovo je jedan od prvih simptoma Parkinsonove bolesti! 19:45
Vesti SVI SU SE ZALJUBILI U DEVOJKU "JEDINSTVENIH" ZELENIH OČIJU! Kada je sklonila ruku sa usta usledio je STRAVA I UŽAS - muškarci vrištali u panici kad ovo vide! (VIDEO) 19:01
Vesti ZA OSAM SATI JE SPAVALA SA 620 MUŠKARACA, A ONDA JE POČEO UŽAS: Ikona devedesetih u detalje je otkrila kako je izgledala akcija koja joj je donela svetsku slavu, pa JEZIV SUNOVRAT! 18:16
Ispovesti ZAVOLELI SU SE, ONA JE ZATRUDNELA, A ONDA SU OTKRILI JEZIVU ISTINU: Saznali su da su brat i sestra! (FOTO) 18:15
Vesti AMERIKANKA NAPRAVILA BALKANSKI DORUČAK I RAZBESNELA REGION: Način na koji je jela šokirao Balkance - uvređeni su do koske! (VIDEO) 17:40
Lice ISPLIVAO SNIMAK SEKE ALEKSIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Lice u krupnom kadru, ovako pevačica izgleda u krevetu! (VIDEO) 17:01
Odrasli DOKTORI MI NISU VEROVALI, VRATILI SU ME KUĆI I REKLI DA JE SAMO UGANUĆE: Šokirala sam se kad su otkrili šta mi je raslo u nozi, 3 simptoma su me razarala! 15:40
Vesti ŠOK KAKAV SE NE PAMTI! PORODICA GA JE OPLAKIVALA NA OPELU, A ONDA SE SANDUK OTVORIO: Pokojnik se okrenuo ka njima i usledio je prizor koji ledi krv u žilama! 14:25
VIP saveti OVO JE KRUNA POKUŠALA DA SAKRIJE! GO KRALJ ČARLS U PLIĆAKU, RUKE MANEKENKE SU SVUDA PO NJEGOVOM TELU: Svet zanemeo, ko je žena koja ga je zavela na moru? (FOTO) 13:45
Dete VIKTORIJA JE OTKRILA JEZIVU ISTINU - bila je prisiljena da je čuva 4 godine dok je ležala zarobljena u sopstvenom telu! A onda je čula i lekare kako govore strašne stvari! (FOTO/VIDEO) 13:07