Moda ŽENA JE U PRODAVNICI POLOVNE GARDEROBE KUPILA TORBU ZA 12 EVRA: Kada je stigla kući, pogledala je u nju i PROLOMIO SE VRISAK! (VIDEO) 18:05
Odrasli ZNATE LI KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PREHLADE I GRIPA? Ključan je ovaj simptom i njegovo trajanje, a posledice mogu biti kobne 17:20
Odrasli IMAM 31 GODINU I UMIREM OD RAKA, A SVE SAM UVEK RADILA "KAKO TREBA" - i zbog JEDNOG SE KAJEM! Ne ponavljajte moju grešku 16:12
Zanimljivosti NJU JE IZNENADNI ODLAZAK MILORADA MILINKOVIĆA SLOMIO NA KOMADE: Poznata glumica krila tugu iza naočara na sahrani čuvenog reditelja, mnogi je nisu prepoznali! (FOTO) 15:29
Zanimljivosti SVI PRIČAJU O NOVIM FOTOGRAFIJAMA TAMARE VUČIČ SA SINOM VUKANOM: Scene s Kopaonika oduzimaju dah! (FOTO) 15:20
Vesti MUŽ SE VRATIO SA POSLA I ZATEKAO UŽAS U KUĆI: Psa nije bilo, vrata kola su bila otvorena - dok se peo uz stepenice, vladao je muk, a onda ŠOK u spavaćoj sobi! 14:10
Brak i veze FUDBALER JE ISPLANIRAO ROMANTIČNU PROSIDBU NA STADIONU: Ali taman kad je kleknuo, uleteo je radnik obezbeđenja i brutalno gurnuo devojku - USLEDIO JE NEVIĐENI HAOS! (VIDEO) 13:30
Vesti NESTALA JE KADA JE IMALA SAMO 16 GODINA I OTAD JOJ SE IZGUBIO TRAG - pronađena je 52 godine kasnije! Sve vreme se krila blizu kuće, a njeno objašnjenje uteraće vam strah u kosti! 12:50
Prirodom do zdravlja ČISTI TELO OD PARAZITA I TOKSINA, A SMANJUJE APETIT: Napitak od tri sastojka pije se samo 3 DANA i to samo ovoliko puta godišnje! 12:15
Vesti DEČAK U SIROTIŠTU JE KREDOM CRTAO PO PLOČNIKU, PA LEGAO NA BETON: Čuvar mu je prišao i stao kao ukopan - zbog ovog crteža je plakalo na milione ljudi! (VIDEO) 12:10
Vesti ZNATE LI KAKO SE PIŠE SRPSKA NOVA GODINA? Nemojte se večeras obrukati - OVO je jedini pravi način i buni mnoge 11:38
Odrasli DR DEJAN FILIMONOVIĆ IZNEO JEZIVU ISTINU O POROĐAJIMA DEVOJČICA - najmlađa je imala samo 13 godina: Ovo je PROBLEM! 11:10