Strast RAZVRAT U MALOM MESTU, ONA VARA MUŽA, ON SPAVA S DRUGIM ŽENAMA: Komšije bi odlepile kad bi znale šta se događa vikendom! 20:15
Odrasli PREŽIVEO JE RAK PROSTATE, ONDA SU POČELI NAPADI BESA I USLEDILA NOVA STRAŠNA DIJAGNOZA: Tu nije kraj agonije, čudo je da je živ 19:30
Telo ROZGA U ULTRAKRATKOJ SUKNJI POKAZALA BRUTALNE NOGE KRAJEM 5. DECENIJE: Zbog jednog detalja vole je svi od 18 do 88 godina! 18:50
Vesti LEPOTICA ROĐENA KAO DEČAK I TEŽAK INVALID, IZAŠLA JE NA PISTU I OSVOJILA SVE: Kad je zakoračila, svi su pogledali DOLE - i zinuli od šoka! (VIDEO) 18:05
Zanimljivosti "SVE JE UMORNIJA I BOLESNIJA" Posle vesti da Megan piše knjigu o razvodu sa Harijem, ni ona više ne skriva kako stvari stoje 17:20
Citat dana Vreme je sve - ako je prerano, niko ne razume. Ako je prekasno, svi su već zaboravili. 17:03
Vesti IZGUBILA JE OCA 2 DANA PRE DODELE DIPLOMA: Mislila je da će tog posebnog dana biti sasvim sama - ono što je usledilo nije mogla ni da sanja! (VIDEO) 16:40
Moda TAMARA VUČIĆ PONELA KOMPLET KOJI STOJI SVAKOJ ŽENI: Ukoliko ga ovako nosite, imaćete figuru peščanog sata - magija stvorena za sve Srpkinje (FOTO) 15:58
Lice ODLUČILA JE DA PROBA TRIK ZA PREPLANULU KOŽU - ustala sa ležaljke spaljena: Natalija umalo ostala i bez prsta, pogledajte ove FOTKE 15:15
Tetka Saveta SVI JOJ SE SMEJU, ALI ONA TVRDI DA OVAKO HLEB OSTANE SVEŽ I DO 3 NEDELJE: Super trik za produženje roka trajanja (VIDEO) 14:30
Odrasli PORAĐALA SAM SE 56 SATI i svima govorila da nešto ne valja: Kada sam se dovoljno otvorila, bilo je jasno, a nisu mi verovali 13:40
Moda NAJZGODNIJA ŽENA NA KUGLI ZEMALJSKOJ SE U 5. DECENIJI UTEGLA KAO DA SUTRA NE POSTOJI: Ne može da diše, ali OVAJ DEKOLTE živi svoj najbolji život 13:10