Roditeljstvo PRVI PUT JE OSTAVILA MUŽA SAMOG SA BEBOM: Kada se vratila pogledala je kamere i usledio je šok - nije mogla da veruje šta vidi! (VIDEO) 20:10
Odrasli PROF. DR SEFEROVIĆ OTKRIVA ŠTA U STVARI SLABI LJUDSKO SRCE: Jednu stvar mnogi ne mogu da izbegnu, a dovodi do FATALNOG ishoda! 19:30
Zanimljivosti PETROJKA IZ "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA" DOŽIVELA JE STRAVIČNO NASILJE - muž ju je tukao dok je bila trudna! Evo kako se spasla i gde je danas! 18:50
Zanimljivosti KANJE VEST SE NAKON VESTI O RAZVODU OGLASIO JEZIVOM OBJAVOM: Postavio skandalozan sadržaj, pa brzo izbrisao, niko ne zna šta je s Bjankom (FOTO) 17:53
Vesti POP NAM JE DOŠAO NA VRATA, A MOJA SNAJA JE URADILA NEŠTO JEZIVO: Sada mi se celo selo smeje, a reakcija mog sina je još strašnija! 16:55
Foto dana Čuveni britanski umetnik Impro je čitavo jedno selo prekrio bananama zalepljenim trakom i istakao da njegovo delo vredi 29,7 miliona evra. 16:32
Odrasli NJENE PESME JE OBOŽAVAO ČITAV REGION, A ONDA JE TEŠKO OBOLELA OD RAKA: Tvrdila je da je za to kriv napitak bez kog ne može nijedna kuća u Srbiji, a njene poslednje reči lede krv u žilama! 16:15
Vesti MAJKA MI JE NA SAMRTI OTKRILA ISTINU O MOM OCU: Zanemela sam od šoka, a onda je usledio novi udarac - sve što sam mislila da je istina, bila je laž! 15:41
Vesti ŽOZEFINA JE U KREVETU IZLUĐIVALA NAPOLEONA CIK-CAK TEHNIKOM: Fatalna udovica bila je nezasita, a ono što joj je francuski vojskovođa govorio u pismima mnogi ne mogu ni da pročitaju! 15:10
Odrasli KONTROVERZNI RUSKI DOKTOR TVRDI DA SE OVAKO SNIŽAVA KRVNI PRITISAK: Za tehniku nisu potrebni lekovi - prvi simptom hipertenzije oseća se u ovom delu LEĐA! 14:35
Vesti PRECIZNIJI OD NOSTRADAMUSA - SLAVNI NAUČNIK U TAJNOM PISMU OTKRIO KAD ĆE TAČNO BITI SMAK SVETA: Evo šta će se dešavati pre APOKALIPSE! 14:01
Kuce HODAO JE ULICOM I NAIŠAO NA JEZIVU SCENU - štenci su ležali nepomično zalepljenih šapa i njuški! Suze su mu same krenule, a onda je otkrio POTRESNU istinu! (VIDEO) 13:25