Ispovesti Mislio sam da je ona ŽENA mog ŽIVOTA, a onda sam zavirio u njenu tajnu torbu i SRCE mi je PREPUKLO 21:30
Vesti Ako i vas ove stvari nerviraju, vi ste najpametnija osoba u prostoriji i to je znak da ste GENIJE 20:05
Vesti Mali Beč na Begeju: Prelepi TEMIŠVAR savršeno je mesto za mini-odmor i kratki BEG od svakodnevice 18:30
Tetka Saveta Želite BAŠTU iz snova: Isprobajte neku od 4 vrste RUŽA koje je najbolje posaditi baš u jesen 17:45
Odrasli Prof. dr Aleksandar Milošević o RAKU BEŠIKE: Jedan SIMPTOM koji mnogi zanemaruju je presudan, kada se BOL javi - VEĆ JE KASNO! 17:01
Ispovesti Četiri dana pre venčanja stigla mi je ANONIMNA PORUKA: Sve je otkazano, a ja sam pobegla na drugi kraj sveta 15:38
Zanimljivosti Od bake LJILJANE STJEPANOVIĆ nasledila sve, i talenat i izgled: Sećate li se male Milice iz "Selo gori, a baba se češlja"? 13:45
Odrasli OVAJ STARI RECEPT je tajna zbog koje Rusi pucaju od zdravlja: Čisti DEBELO CREVO do temelja, rezultati su odmah vidljivi 12:30
Odrasli Najveća ZABLUDA u ishrani: Ova "zdrava" namirnica SABOTIRA mršavljenje, remeti hormone i opterećuje jetru! 11:01