Ispovesti VIŠE NE MOGU DA BUDEM INTIMAN SA ŽENOM JER SE UGOJILA - I TO MNOGO! Kako da joj to kažem, osećam se kao najgroznija osoba na svetu?! 23:10
Odrasli OVO JE NAJGORI SIMPTOM SA KOJIM SE SUOČIO SAŠA POPOVIĆ! Sve je bilo podnošljivo dok se nisu pojavile metastaze, čuveni onkolog dr Spurnić otkriva: Kosti postaju krte poput stakla! 22:31
Ispovesti PLANIRALA JE ODMOR SA MUŽEM, A ON JE SAOPŠTIO DA HOĆE DA SE RAZVEDE! Loša situacija se pretvorila u katastrofu - na mrežama je videla fotografije i u trenu joj je pozlilo! 22:30
Odrasli SUPRUGA MU JE UMIRALA, OČAJAN MUŽ OBJAVIO PORUKU NA MREŽAMA: Javio se nepoznati čovek, njegove 4 reči sve su promenile! (VIDEO) 21:55
Kuce OVO JE KERUŠA O KOJOJ DANAS PRIČA CELA SRBIJA - SPASLA JE DEVOJČICU S UBA I U TRENU POSTALA HEROJ: "Celu noć smo bili budni", otkriva spasilac čiji snimci s Ikonom oduzimaju dah! 21:25
Strast SPAVAO SAM SA PROFESORKOM KOJA JE 19 GODINA STARIJA OD MENE: Budim se u znoju kad se setim vrelog kampovanja - ali onda mi je rekla nešto i sasekla me ko mačem! 21:20
Vesti UMRO JE, PA SU NA NJEGOVOM IMANJU POČELI DA SE OKUPLJAJU SLONOVI: Neki su pešačili i po 12 sati, a onda je otkrivena ISTINA! (VIDEO) 20:40
Vesti ŠOKANTNA BIOGRAFIJA TUSKOG KUMA: Ovog čoveka niko ne sme da pogleda u oči, iz zatvora je kontrolisao najokorelije kriminalce, a onda se dogodio OBRT! (FOTO) 20:01
Zanimljivosti KOMIČAR UMRO NASRED SCENE: Neposredno pre tragedije se požalio na snažnu glavobolju, a onda samo pao - umro je od stanja zbog kog mu nije bilo spasa! 18:30
Odrasli OVO NA MOM NOKTU BIO JE ZNAK OPAKOG RAKA: Odlazak kod manikira mi je spasao život, kad su mi lekari videli prst, odmah su me operisali! (FOTO) 17:50
Vesti ZARA PRODAJE KAMEN - OD CENE ĆE VAM ZASTATI DAH, A TEK KAD VIDITE ČEMU SLUŽI! Ljudi ozlojeđeni - društvene mreže gore, ali to nije sve! (FOTO) 16:06
Roditeljstvo OVI DEČACI SU ZAMENJENI U PORODILIŠTU 1989. GODINE - tek 2 godine kasnije istina je izašla na videlo! Ali priča je dobila šokantan obrt - jedna majka doživela UŽAS! 15:19