Moda Ovo je NAJPOPULARNIJI KAPUT ove sezone i Jelena ga nosi kao da je krojen po njoj, a model je VANVREMENSKI (FOTO) 08:39
Film, muzika i pozorište Ko je bila stvarna Zona Zamfirova: Šotra i Sremac iskrivili istinu, a njeno PRAVO ime teško biste pogodili! (VIDEO) 07:59
Tetka Saveta Kako da vam KORE ZA PITU uvek budu mekane: Bake su znale jedan TRIK koji i danas pravi razliku 07:15
Ispovesti Dečko i ja smo bili intimni u bioskopu, a kad sam videla da nas gledaju – rešila sam da im pružim nešto što NEĆE ZABORAVITI 22:30
Brak i veze Muškarci, ako nađete ženu sa OVIM vrlinama, ni u ludilu ne smete da je pustite da ode iz vašeg života! 21:45
Vaš karakter Ako vidite broj na slici, spadate u samo 0,1 odsto populacije! Optička iluzija koja će vas načisto izludeti (FOTO) 19:40
Odrasli Godinama sam ignorisala UMOR i nadutost, a onda sam hitno OPERISANA - dan kasnije bilo bi kasno! 19:01
Slatkiši Zaboravite kiselu vodu - ovaj sastojak čini PALAČINKE MEKIM kao duša, a ne treba vam ni jedna cela kašika! 18:20
Vesti Saveti ŽENA koje su stvorile sjajnu KARIJERU: 14 pravila da i vi postanete USPEŠNA poslovna žena 17:40