Odrasli SANJA JE U EMISIJU POZVALA DOKTORA, ON UOČIO SIMPTOME RAKA KOD NJE: Šokirana voditeljka zanemela u programu uživo - nikakav znak bolesti nije imala! (FOTO) 16:25
Tetka Saveta VEŽITE ŽUTE TRAKE U BAŠTI I GLEDAJTE ŠTA ĆE SE DOGODITI POSLE DVA DANA: Rešićete problem koji vas muči godinama i spasti svoje biljke 15:40
Zanimljivosti MANIJAK JE PRATIO VODITELJKU, HTEO DA JE OTME I UBIJE, JEDVA SE SPASLA, A SAD JE OTVORILA DUŠU: Otkrila je najintimnije tajne, ništa nije prećutala, fanovi zanemeli od ŠOKA! (FOTO) 14:15
Brak i veze SLUČAJNO SAM OSTAVILA UPALJEN BEBI-MONITOR U SPAVAĆOJ SOBI, A MUŽ JE OSTAO KOD KUĆE! U jednom trenutku sam mu čula zavodnički glas, nisam mogla da verujem šta radi! 13:35
Odrasli BORIS JE USRED NOĆI OSETIO DA MU SE ODUZIMA LEVA RUKA, JEDAN POTEZ SUPRUGE MU JE SPASAO ŽIVOT: Evo koje simptome moždanog udara je zanemario (VIDEO) 13:30
Roditeljstvo PROSULA SAM ČAJ NA KREVET I ČEKALA REAKCIJU MOJE TRI SNAJKE: Mislile su da se baka pomokrila, grdile su je i psovale, a onda je usledio neočekivani preokret! 12:45
Vesti DEČAK JE TRPEO PONIŽENJA U ŠKOLI ČAK I OD UČITELJICE: Godinama kasnije dobila je pismo, njegove reči su je potpuno slomile - zaplakala je! 12:01
Odrasli NA DANAŠNJI DAN PREMINUO JE MARINKO MADŽGALJ - BOLEST ga je razorila bez upozorenja: Ovo su simptomi opasnog raka od koga je umro za nekoliko meseci! 11:15
Ispovesti IMALA SAM INTIMAN ODNOS SA SUPRUGOM KADA JE UZVIKNUO JEDNO IME - samo sam se ukočila: Suze su same krenule, nikad veće poniženje nije doživela! 10:30
Odrasli 6 ZNAKOVA DA JETRA POČINJE DA OTKAZUJE: Jedan se pogoršava nakona spavanja, ujutru je najočigledniji, a drugi se meša sa ZATVOROM! 09:40
Horoskop 5 NAJSNAŽNIJIH ZNAKOVA KOJE NIŠTA NE MOŽE DA SLOMI! Jedni su pravo iznenađenje zbog intenzivnih emocija, ali to je njihovo NAJJAČE ORUŽJE! 09:01
Lice SVET POLUDEO ZBOG PRELEPE TURSKE GLUMICE: Pljunuta je Anđelina Džoli - ljudi gledaju u njene fotografije i ne veruju! (FOTO) 08:30