Strast ANU SAM HLEBOM HRANILA, DECU MI JE LJUBILA, A ONDA SAM SAZNALA STRAŠNU ISTINU: Žena kojoj je najviše verovala - PODLO je izdala! 20:20
Roditeljstvo BEBA PREMINULA POSLE DOJENJA, JEDNA GREŠKA JE DOVELA DO TRAGEDIJE: Upozorenje majkama da ovakav položaj deteta NIKAKO ne praktikuju! 19:40
Vesti MAJKU SAM SMESTILA U DOM I U TRENU SAM SE PREPORODILA - sve mi je postalo lepše i lakše, a onda je usledio užas! Marija nije ni sanjala šta će je snaći! 18:55
Roditeljstvo MAJCI SU HTELI DA OTMU BEBU IZ KOLICA: Reagovala je instinktivno i sprečila najgore - kamere su sve snimile! (VIDEO) 18:15
Zanimljivosti GLUMICA JE NEKAD MAMILA UZDAHE NA VELIKOM PLATNU, A ONDA SE POJAVILA OVAKO: Ljudi u šoku - šta je to uradila, kao da će eksplodirati! (FOTO) 17:30
Odrasli ZBOG JEDNE NAVIKE TOKOM INTIMNOG ODNOSA VEĆA JE ŠANSA DA OBOLITE OD KARDIOVASKULARNIH BOLESTI! Novo istraživanje zbunilo naučnike 16:50
Foto dana Elen Pompeo razočarala modne kritičare na crvenom tepihu, da li se vama dopada izgled slavne glumice? 16:17
Odrasli OZBILJNO UPOZORENJE DR PERIŠIĆA ZA SVE ONE KOJI POSTE: Evo šta je najveća greška koju svi prave - pogotovo kad se post završi! Od ove hrane PUCA PANKREAS! 16:10
Odrasli VEŠTAČKA INTELIGENCIJA JOJ JE UPUTILA JEZIVU PORUKU: Nije obraćala pažnju, ali 9 meseci kasnije usledilo je nešto što joj je pretvorilo život u pakao! 15:30
Odrasli UDARIO JU JE GROM NA BOŽIĆ, BILA JE PARALIZOVANA 9 SATI, A ONDA SE POGLEDALA U OGLEDALO I ZANEMELA: Jedan deo tela sada joj je potpuno drugačiji! 14:10
Zanimljivosti ANJA TVRDI DA JE SA NEJMAROM ZATRUDNELA NA RASKALAŠNOJ ŽURKI, A SAD JE OTKRILA I POL BEBE: Ovako izgleda ta buduća mama, a evo čime se bavi! (VIDEO) 13:50