Zanimljivosti ANA KOKIĆ PODIGLA TEMPERATURU NA 100 STEPENI: U ovakvom stajlingu je nikad nismo videli! (FOTO) 21:20
Vesti DOKTORKA SE PRED USKRS VRAĆALA KUĆI POSLE SMENE OD 36 SATI - PREŠLA JE KOLIMA PREKO PRUGE: Nije ni primetila da se voz približava, kamera sve snimila! (VIDEO) 21:15
Vesti NAŠLA SAM SAVRŠEN JEFTIN STAN U SRCU GRADA - nisam ni sanjala šta će me sačekati u njemu! Kada sam pozvala vlasnika doživela sam još veći ŠOK! 20:45
Roditeljstvo MAJSTOR JE DOŠAO DA POPRAVI TELEVIZOR: Zatekao je neočekivan prizor, a onda se odlučio na akciju! (FOTO) 19:25
Ostali ljubimci TRBUŠNA PLESAČICA JE POZIRALA SA ZMIJOM: Ubeđivali su je da nije opasna, a onda se začuo vrisak! (VIDEO) 18:45
Zanimljivosti ANA IVANOVIĆ OVIM POTEZOM JASNO SVIMA STAVILA DO ZNANJA - Bastijan joj je ipak na prvom mestu? Usred širenja priča o razvodu, jedan detalj otkriva SVE! (FOTO) 18:05
Zanimljivosti ČUVENA PEVAČICA SLOMLJENA OD TUGE: Otkriveno da joj se majka bori s rakom, ovo su bili PRVI simptomi opake bolesti! 16:45
Zanimljivosti OVO U DUBAIJU SME SAMO DANIJELA DIMITROVSKA: Obukla haljinu zbog koje su se sve okretali - jedva obuzdala bujne grudi! (FOTO) 16:10
Brak i veze MLADENCI SU REŠILI DA NIKOG NE POZOVU NA SVOJE VENČANJE: Za to su imali opravdan razlog, video preplavio društvene mreže, ovo SVI KOMENTARIŠU! (VIDEO) 15:35
Citat dana Verujem u snagu kada nam se čini da sve ide pogrešno. Verujem da su srećne devojke, najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan, i verujem u čuda! 15:30
Foto dana Udala se Kristin Stjuart - Poznata holivudska glumica i zvezda Sumrak sage izgovorila je sudbonosno "da" devojci Dilan Mejer. 15:14
Odrasli PREJELI STE SE ZA PRAZNIKE I SADA MUKU MUČITE SA ZATVOROM? Potopite jednu ukusnu voćku noć pre, pojedite je ujutru i ne odvajajte se od toaleta! 14:55