Ispovesti DEČKO JE ŽELEO DA GA NAGRADIM i ja sam se spustila i pokušala! U trenu mi se smučilo - kada sam ovo osetila, pozlilo mi je! 22:50
Odrasli ŠTA SE DEŠAVA SA ŽENAMA AKO NE MOKRE POSLE ODNOSA? Niste ni svesne koliko rizikujete - problemi mogu biti JEZIVO BOLNI! 22:10
Vesti SNIMAK IZ BOLNICE LEDI KRV U ŽILAMA - kolege su se snimale tokom noćne scene, a onda je iza njih neko prošao! Zbog onog što je usledilo pretrnućete od straha! (VIDEO) 21:40
Strast ZASPAO SAM PIJAN U DNEVNOJ SOBI, A KAD SAM SE PROBUDIO NIJE MI BILO ŽENE: Popeo sam se do spavaće sobe i tamo zatekao horor - pozlilo mi je od prizora! 21:30
Zanimljivosti ŠVAJNŠTAJGER ŽESTOKO ISPROVOCIRAO ANU - nova objava odjeknula poput bombe! Osvanula i njena fotografija na njegovom profilu! (FOTO) 21:20
Roditeljstvo OSTAVILA JE MUŽA NA KRATKO SA BEBOM - POSLE NEKOLIKO MINUTA JU JE ZVAO U PANICI: Deteta nigde nije bilo, vrištao je i plakao - a onda je ugledala snimak! (VIDEO) 20:15
Dete OD OVE VRSTE RAKA OBOLEVA SVE VIŠE MLADIH: Alaramantno je - a uzrok bi mogla da bude zaraza iz detinjstva! 19:35
Moda MLADE KRAGUJEVČANKE POLUDELE ZA OVOM MARKOM TORBICE: Pokazale kako se nose jednostavni, a efektni komadi za šetnju po srcu Šumadije - nas su oduševile, a vas? (VIDEO) 18:15
Foto dana Jedan od najbogatijih holivudskih glumaca, Adam Sendler, kao sav kulturan svet - Skupio je ono što je njegov ljubimac ostavio za sobom tokom nužde. 17:56
Brak i veze MLADOŽENJA JE KLEKNUO U CRKVI, A NA CIPELAMA JE PISALA BIZARNA PORUKA: Mladu je ponizio na najgori način, ali ona je ipak rekla "da"! (VIDEO) 17:48
Odrasli 5 MALO POZNATIH SIMPTOMA AUTIZMA KOD ŽENA! Psihijatar upozorava: Obratite pažnju na čula mirisa i sluha - a ako ovo radite s KOSOM, javite se lekaru! (VIDEO) 17:22