Strast BILO JE NEIZDRŽIVO! Jedva sam čekala prvi odnos sa savršenim muškarcem, a posle 2 minuta sam se umalo onesvestila 20:01
Odrasli POVEĆANJE MUŠKOG PONOSA RADE I SRBI: Prof. dr Milošević otkriva razlog broj 1 zašto se pribegava operacijama (VIDEO) 19:00
Zanimljivosti PRELEPA SOFIJA JE PLJUNUTA VERGARA, A IMA GLAS ANĐELA: Iz Kijeva se doselila u Srbiju i osvojila neodoljivom pojavom! 18:15
Zanimljivosti DŽENIFER LOPEZ NIKO NE MOŽE DA SMISLI U HOLIVUDU: Ne praštaju uvrede - evo šta je pričala za kolege 17:35
Odrasli DA NISAM OTIŠLA KOD OČNOG LEKARA, SAD BIH BILA MRTVA! Mislila sam da se radi o umoru, a onda sam čula strašnu dijagnozu 16:50
Horoskop VELIKI NEDELJNI HOROSKOP NAJAVLJUJE BURAN PERIOD: Devicama stižu nagrade, dok emotivne turbulencije muče Strelca 16:10
Brak i veze BRAČNI PAR ZABRANIO ALKOHOL NA SVADBI: Razlog je bizaran, a očekivanja od slavlja velika - a ipak je izbio haos! 15:25
Odrasli KAMUFLIRANI I OPASNI PO ZDRAVLJE: Ova 4 simptoma dijabetesa svi ignorišu, a ključni su za otkrivanje bolesti 14:45
Odrasli POGODILA JE LOPTA U STOMAK: Evo šta se desilo u njenom telu, lekari kažu da je došla sat vremena kasnije umrla bi! 13:57
Zanimljivosti "DA LI JE OVO VENČANJE?" Žena došla na dečiji rođendan i izblamirala se neviđeno! Evo šta je obukla 13:02
Zanimljivosti KUĆE NA SICILIJI SE PRODAJU PO CENI KAFE U BEOGRADU: Nalaze se na 20 minuta od plaže, a evo koji je uslov! 12:13
Tetka Saveta SKRIVENO MESTO U KUĆI NA KOJEM MUVE LEGU JAJA: Smučiće vam se život kada čujete gde se kriju! 11:38