Foto dana Ceo svet gledao u Kejt Midlton - Princeza od Velsa ponovo je briljirala izborom odeće, ovog puta na nacionalnoj službi zahvalnosti povodom 80. godišnjice Dana pobede u Evropi. 15:30
Zanimljivosti BRUTALNO NAPADNUTA MILENA POPOVIĆ: Posle objave nove fotografije na mrežama doživela nešto nezamislivo - ali onda je objavila ISTINU! (FOTO) 15:29
Strast ŽENA MI JE REKLA DA JE DO 26. GODINE SPAVALA SA 6 MUŠKARACA: Ne znam ni sam zašto sam dalje kopao - priznala mi je koji je pravi broj i ja sam UVENUO! 14:55
Zanimljivosti NJEGOVA BIVŠA ŽENA JEDNOG DANA PODIGLA JE PIŠTOLJ I PUCALA SEBI U GLAVU: Stanje čuvenog glumca je sada potresno - nove slike izazvale zabrinutost! (FOTO) 13:47
Odrasli DA LI MOŽETE OVO DA URADITE RUKAMA? TEST OD 30 SEKUNDI OTKRIVA TUMOR NA MOZGU! Lekari upozoravaju: Deluje lako, ali za nekog je preteško! (VIDEO) 12:19
Prirodom do zdravlja SAMO OVAKO ĆETE ZNATI DA LI JE PARADAJZ PUN OTROVA: Kada ovo shvatite, pripašće vam muka! 11:35
Odrasli IMALA JE 31 GODINU KADA JE UMRLA OD DEMENCIJE - 3 ŠOKANTNA SIMPTOMA NIKO NIJE POVEZAO S BOLEŠĆU! Svi su joj govorili da je nespretna - za nekoliko meseci bila je biljka! (FOTO) 10:51
Strast INTIMNI ODNOSI SU VAM ZAMRLI? Verovali ili ne, METLA i USISIVAČ mogu da rasplamsaju strast u spavaćoj sobi! 09:51
Horoskop TURSKI HOROSKOP PREDVIĐA - 5 znakova do kraja 2025. čeka BRDO PARA: Lavovi će biti najsrećniji, ali samo jedan je pod zaštitom zvezda! 09:01
Odrasli UNIŠTAVA CREVA, ŠEĆER SKAČE DO PLAFONA: Ovo je najgori doručak koji možete sebi priuštiti - jedan zalogaj pravi kolaps u organizmu! 08:30
Slatkiši NIJE NAJLAKŠA, NI NAJJEFTINIJA, ALI VREDI JE ČEKATI: Neodoljiva torta sa lešnikom i čokoladom, osvaja srca posle prvog zalogaja! 08:01
Vesti 70 LJUDI POTVRDILO - OVO SE DEŠAVA NAKON SMRTI! Oni su bili na ivici života i svi su videli isto - čuveni pisac u čudu! 07:30