Odrasli OMILJENA AKTIVNOST MILIONA LJUDI PRVI PUT DOVEDENA U VEZU SA POVEĆANIM RIZIKOM OD RAKA DEBELOG CREVA: Rezultati istraživanja zaprepastili sve 17:01
Strast NAJBOLJE VOĐENJE LJUBAVI SE NE DOGAĐA SAMO U KREVETU, OVAKAV ODNOS VEĆINA PAROVA NIKADA NE ISKUSI: Evo kako treba da počne noć za pamćenje 16:01
Brak i veze RUSKA LEPOTICA SE UDALA ZA SULTANA, RODILA MU SINA JEDINCA, A ONDA JE NA INTERNETU SAZNALA DA SE RAZVODI NJE: Bajka se pretvorila u horor priču, jedno nije mogao da oprosti 14:01
Film, muzika i pozorište MARVELOV FILM "FANTASTIČNA ČETVORKA: PRVI KORACI" OD 24. JULA U DOMAĆIM BIOSKOPIMA 13:57
Ispovesti NAKON ŠTO SAM SE LJUBILA SA NEPOZNATIM MOMKOM, STIGLA MI JE ŠOK-DIJAGNOZA! Sada, moj dečko mora na operaciju, a ja sam na lečenju - ono što nam se desilo ne bih nikome poželela 12:07
Moda SUKNJE SU U GLAVNOJ ULOZI: Ovog leta nosiće se samo ovih 5 modela - lepršave, senzualne i nežne (FOTO) 12:01
Citat dana Niko ne želi da umre. Čak i oni koji žele u raj ne žele da umru da bi otišli tamo. A ipak, smrt je destinacija na koju ćemo svi otići. Smrt je verovatno najbolji izum života. 11:09
Zanimljivosti ĆERKA ANĐELINE I BREDA PITA POSLE PREZIMENA PROMENILA I IME: Javno je odbacila oca, a onda je novim potezom ponovo zadala udarac! 10:21
Odrasli KAKO SE PRAVILNO MERI PRITISAK, OVE GREŠKE MNOGI PRAVE: Šta nikako ne smete da radite pre meranja! 09:40
Odrasli LUKAVI KAMELEONI KOJI ĆE VAS PREVESLATI ZA TREN OKA, OVA 3 ZNAKA SU NAJVEĆI MANIPULATORI ZODIJAKA: Sredstva ne biraju, uvek dobiju ono što žele 09:01