Zanimljivosti NA VENČANJU ČARLSA I DAJANE SVIMA JE PROMAKAO OVAJ DETALJ: Mnogi veruju da je ovo još tada ukazivalo da je brak osuđen na propast! (FOTO) 10:20
Odrasli NA OVAJ DORUČAK ZABORAVITE! Doneće vam više štete nego koristi i može ozbiljno da naškodi vašem zdravlju 09:40
Horoskop NAJGORE SUPRUGE PREMA HOROSKOPU: Briga ih za porodicu, gledaju samo sebe, vole slobodu i avanturu 09:01
Odrasli SVI ZAZIRU OD OVOG SLATKIŠA MISLEĆI DA JE KALORIJSKA BOMBA: Ali zapravo možete ga jesti svakog dana! 08:31
Slatkiši DA LI BISTE JELI BAKLAVA ČIZKEJK - slatkiš kao iz najluđih snova! Neodoljiv spoj koji morate probati 08:01
Brak i veze OVE FRAZE IZGOVARA MUŠKARAC KOJI VAS DRŽI NA "ČEKANJU": Samo ste mu jedna od opcija, osvestite se! 07:25
Ispovesti MISLILA SAM DA MI SUPRUG OSTAJE DO KASNO NA POSLU: Od sadržaja koji sam našla na njegovom telefonu pozlilo mi je, njemu je potrebna pomoć! 22:05
Zanimljivosti OVAKO JE NAJPOZNATIJA SLOVENKA ZAPUŠILA USTA NOVINARU KADA JU JE PITAO: "Ne viđamo baš često manekenku od 28 u rukama automehaničara od 53!" (VIDEO) 21:10
Vesti KUPILA JE "KUĆU NA JEZERU", ALI VODA VIŠE NE POSTOJI: Srušila je staru ostavu, pa otkrila tajno stepenište koje je vodilo do čudne sobe! (FOTO) 20:15
Zanimljivosti ONA JE SESTRA SLOBODE I DRAGANE MIĆALOVIĆ: Pametno se krije od očiju javnosti, a samo pogledajte kako izgleda! (FOTO) 19:15