Telo OTIŠLA NA TRENING U TERETANU, A KAD JE ČUČNULA NASTUPIO FIJASKO: "Osetila sam trnjenje noge, a zatim i da mi je nešto ispalo - kada sam se pogledala u ogledalo zanemela sam!" (FOTO) 20:30
Ispovesti BILA MI JE KAO SESTRA I JEDVA SAM ČEKALA DA POSTANEMO KUME: Pred venčanje mi je rekla da me ne želi na svojoj svadbi i to zbog OVOGA! 19:40
Odrasli JEDNA VRSTA OBUĆE KOJU NOSIMO LETI UNIŠTAVA I NAŠA STOPALA I ZDRAVLJE: Izbegavaajte je kad god možete! 18:50
Zanimljivosti MARIJA VELJKOVIĆ GRMI NA PLAŽI NA +45 STEPENI: Nema ko se nije okrenuo za zgodnom voditeljkom u Grčkoj! (FOTO) 18:01
Vesti POLICIJAC JE ZAUSTAVIO AUTO I PRIŠAO VOZILU: Posle ovih njegovih reči zbunjeni vozač nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO) 17:10
Odrasli LEKARI STROGO UPOZORAVAJU: Ovih 8 stvari nikako ne radite kada napolju vlada paklena vrućina! 16:25
Odrasli IGNORISANJEM OVIH ZNAKOVA MOŽETE OZBILJNO UGROZITI ZDRAVLJE: Ako imate više od 40, možda ste već ušli u perimenopauzu, a da to i ne znate! 14:21
Odrasli DOKTOR DINO TARABAR UPOZORAVA: Na ove simptome raka želuca morate da reagujete jer vam mogu spasti glavu 13:01
Film, muzika i pozorište DŽARED LETO U NASTAVKU FRANŠIZE - "TRON: ARES" OD 9. OKTOBRA U BIOSKOPIMA 12:52