Strast U NADI DA SPASEMO BRAK IMALI SMO ODNOS SA DRUGIM PAROM: Moj muž koji je to predložio sad je lud od ljubomore, a tek kad čuje novost! 23:01
Ispovesti PRUŽALA SAM DEČKU UŽITAK KADA SE ČUO KRIK: Pogledala sam i pobledela, za sekundu je soba bila puna ljudi, svi su zvali bolnicu, a ja mamu da mi pomogne 22:01
Roditeljstvo JEDVA SU ČEKALI DA BOJA KONFETA OTKRIJE POL BEBE: Na ono što je usledilo nikako nisu bili spremni, žena udarila u plač! (VIDEO) 21:20
Zanimljivosti DA LI MARIJANA MATEUS PLANIRA DA PO 3. PUT STANE NA LUDI KAMEN? Bela satenska haljina iz koje sve kipi i ogromne platforme i to po pesku! (FOTO) 21:15
Psihologija STRUČNJACI OTKRIVAJU: Evo zbog čega neki muškarci beže od odgovornosti, a drugi su za vezu! 20:40
Vesti MOJ BRAT OD SVEGA 17 GODINA JE PRED SVIMA NAMA PAO NA KOLENA I ZAPROSIO DEVOJKU: Kada sam videla prsten, istog časa mi je pripala muka! 20:01
Odrasli GODINAMA NIJE USPEVALA DA OSTANE TRUDNA: Ni vantelesne nisu pomagale, a onda su lekari otkrili pravi uzrok 19:20
Kosa TRIK ZA MASNU KOSU KOJI PROVERENO DELUJE: Ne košta ni dinar, ali je bitno da uradite to pre pranja! (VIDEO) 17:30
Roditeljstvo SOFIJA VIŠE NIJE NAJPOPULARNIJE IME U RUSIJI, VEĆ OVO: Srpski roditelji ga već decenijama biraju za ćerke 17:01
Vesti OVAJ MIRIS PARFEMA OSVAJA, A MUŠKARCI GA NE ZABORAVLJAJU: Nanesi ga na ova mesta na telu za dugotrajan efekat 16:30
Vesti NEKADA KEN, A DANAS JE BARBI: Na promenu pola potrošila bogatstvo, imala više od 100 operacija - a kada je videla novi polni organ, izustila je samo jedno 15:51
Tetka Saveta SUNCE PRŽI, ASFALT SE TOPI, A LUBENICA TOPLA, EVO KAKO DA JE BEZ FRIŽIDERA OHLADITE ZA 15 MINUTA! Dva proverena super trika za brzo hlađenje 15:16